Problemer med iPhone, der fryser fast i hovedtelefontilstand

Hvis din iPhone fryser fast i hovedtelefontilstand eller ikke kan genkende dine hovedtelefoner, kan du få hjælp.

iPhone frosset fast i hovedtelefontilstand

Har du et af følgende problemer?

• Når du har sluttet dine hovedtelefoner til din iOS-enhed, afspilles lyden via enhedens højttalere i stedet for hovedtelefonerne.
  • Du har fjernet dine hovedtelefoner fra din iOS-enhed, men når du justerer lydstyrken på enheden, vises lydstyrkeindikatoren for hovedtelefoner stadig.

Hvis dette sker, skal du tage enheden med til en Apple Store-butik eller Apple-autoriseret serviceudbyder, så den kan blive undersøgt. Har du ikke nogen udbyder i nærheden? Så kan du kontakte Apple-support.