Om opdateringen macOS Sierra 10.12.3

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.3 forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Oplysninger om denne opdatering:

• Den forbedrer det automatiske skift af grafikkort på MacBook Pro (15", oktober 2016).
  • Den løser grafikproblemer under kodning af Adobe Premiere Pro-projekter på MacBook Pro med Touch Bar (13" og 15", oktober 2016).
  • Den løser et problem, der forhindrede søgning i scannede PDF-dokumenter i Eksempel.
  • Den løser et kompatibilitetsproblem med PDF-dokumenter, der er eksporteret med kryptering slået til.
  • Den løser et problem, der forhindrede visse programmer fra andre producenter i at importere billeder fra digitalkameraer korrekt.

Virksomhedsindhold: Den løser et problem, hvor netværk eller cachelagrede brugerkonti (f.eks. Active Directory-konti), der bruger reglerne maxFailedLoginAttempts for adgangskoder, blev slået fra.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.