Om opdateringen macOS Sierra 10.12.3

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.3 forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Oplysninger om denne opdatering:

• Den forbedrer det automatiske skift af grafikkort på MacBook Pro (15", oktober 2016).
  • Den løser grafikproblemer under kodning af Adobe Premiere Pro-projekter på MacBook Pro med Touch Bar (13" og 15", oktober 2016).
  • Den løser et problem, der forhindrede søgning i scannede PDF-dokumenter i Eksempel.
  • Den løser et kompatibilitetsproblem med PDF-dokumenter, der er eksporteret med kryptering slået til.
  • Den løser et problem, der forhindrede visse programmer fra andre producenter i at importere billeder fra digitalkameraer korrekt.

Virksomhedsindhold: Den løser et problem, hvor netværk eller cachelagrede brugerkonti (f.eks. Active Directory-konti), der bruger reglerne maxFailedLoginAttempts for adgangskoder, blev slået fra.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.