Hvis du ser en ISO-arkivfejl, mens du anvender Boot Camp til at installere Windows

Læs, hvad du kan gøre, hvis du ser en advarsel, der siger "Kræver 64 bit Windows 10 eller et nyere ISO-arkiv" mens du anvender Boot Camp til at installere Windows på din Mac.

Denne advarsel vises muligvis, hvis Windows ISO-diskbilledet er aktivt under Boot Camp-assistentprocessen. Du kan rette fejlen med disse trin:

1. Klik på OK i advarslen.
  2. Gør Windows ISO-diskbilledet passivt ved at klikke på skub ud-knappen ud for dets navn i indholdsoversigten i et Finder-vindue, eller ved at trække den aktive disk til papirkurven, hvis den vises på dit skrivebord.
  3. Klik på Fortsæt i Boot Camp-assistenten.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.