Deling af billeder på Facebook fra iPhoto og Aperture

Læs mere om, hvordan du deler billeder på Facebook fra iPhoto og Aperture.

På grund af ændringer i måden, hvorpå Facebook håndterer deling, er det ikke længere muligt at dele billeder direkte på Facebook fra iPhoto eller Aperture. Der er dog et par muligheder for at dele billeder på Facebook fra disse ældre fotoapps:

Brug Fotos til macOS

Du kan åbne dit eksisterende iPhoto- eller Aperture-bibliotek i Fotos til macOS og dele dine billeder og videoer på Facebook derfra. Når du er færdig med at dele, kan du gå tilbage til iPhoto eller Aperture. Læs mere i Opdatering fra iPhoto til Fotos til macOS.

Upload billeder til en webbrowser

Du kan også trække billeder fra iPhoto eller Aperture til dit skrivebord og derefter overføre dem til Facebook-webstedet med Safari eller en anden webbrowser.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.