Hvis du ser fejlmeddelelsen "Der er ingen tilgængelige afbildninger", når du installerer Windows 10

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ser en fejlmeddelelse, der siger "Der er ingen tilgængelige afbildninger", når du anvender Boot Camp til at installere Jubilæumsopdatering til Windows 10 på din Mac.

Du ser eventuelt fejlmeddelelsen, efter du har indtastet licensnøglen, hvis du anvender et USB 3-flashdrev til at installere Jubilæumsopdatering af Windows 10.

Prøv et af følgende alternativer for at løse problemet:

• Overfør diskbilledarkivet (ISO) for Jubilæumsopdatering af Windows 10 til et USB 2-flashdrev, og foretag installationen igen.
  • Brug en anden Windows 10 ISO end Jubilæumsopdatering med et USB 3-flashdrev.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.