Nyheder i Keynote til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Keynote 9.1 til Mac.

Nye måder at formatere tekst

Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater.

Læs mere

Tilføj integrerede objekter

Placer billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten.

Læs mere

Forbedringer til samarbejde

Rediger masterlysbilleder under samarbejde om en præsentation.

Og meget mere

• Med registrering af ansigter placeres motiver i fotos på intelligent vis i eksempler og objekter.

Hent en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til Mac.

Nyheder i Keynote 9.0 til Mac

• Opret og del et animeret GIF-billede ved at eksportere et eller flere lysbilleder.
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud.  Læs mere
  • Opret temaer til brug som model for nye præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Lysbilleder med specielle brede billedformater vises nu bedre i lysbillednavigatoren, på lysbordet og på præsentationsskærmen.
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om præsentationer.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Keynote 8.2 til Mac

• Brug Mørk tilstand for at give Keynote et dramatisk, mørkt udseende. Kræver macOS MojaveLæs mere
  • Med understøttelse af kontinuitetskamera kan du tage et billede eller scanne et dokument med din iPhone eller iPad, og så vises det automatisk i din præsentation på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12Læs mere
  • Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et lysbillede. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 8.1 til Mac

• Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner i kolonner og søjler.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Keynote 8.0 til Mac

• Samarbejd i realtid i præsentationer i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere valgmuligheder til reduktion af præsentationers arkivstørrelse.

Nyheder i Keynote 7.3 til Mac

• Ny mulighed for at filtrere objektlisten ved at indtaste objektnavne. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 7.2 til Mac

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Rediger præsentationsnoter under afspilningen af lysbilleder i oversigten Lysbord.
  • Rul overalt med de nye panorerings- og zoomindstillinger. Læs mere
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.
  • Aktie- og valutafunktionen returnerer nu data fra markedet dagen før. Læs mere

Nyheder i Keynote 7.1 til Mac

• En ny objektliste gør det nemmere at vælge, redigere og organisere objekter, selv på komplekse lysbilleder. Læs mere
  • Ny indstilling, der gør det muligt at få vist noter på sort baggrund, så det er nemmere at læse dem, når der vises præsentationer i omgivelser med dæmpet belysning.
  • Åbn hurtigt adgangskodebeskyttede dokumenter med Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Skrifter kan nemt udskiftes i hele præsentationen.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform. Læs mere
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og andre websteder. Læs mere
  • Importer Keynote 1.0-præsentationer. Læs mere
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Keynote 7.0 til Mac

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger en præsentation sammen med andre på samme tid i Keynote på en Mac, en iPad, en iPhone og på iCloud.com.
    • Del din præsentation offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i en præsentation
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer. Læs mere
  • Keynote Live gør det muligt at præsentere et lysbilledshow, som seerne kan følge fra deres Mac, iPad eller iPhone og fra iCloud.com. Læs mere
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer. Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere præsentationer i ét vindue.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.