Nyheder i Keynote til Mac

Læs mere om de nyeste opdateringer i Keynote til Mac 8.2.

symbolet for mørk tilstand

Mørk tilstand

Giv Keynote et dramatisk mørkt look. Kræver macOS Mojave.

kamerasymbolet

Kontinuitetskamera

Tag et foto, eller scan et dokument med din iPhone eller iPad – så vises det automatisk i din præsentation på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12

mikrofonsymbolet

Optag lyd

Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et lysbillede.

Læs mere

Og meget mere

• Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Hent en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til Mac.

Nyheder i Keynote til Mac 8.1

• Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Keynote til Mac 8.0

• Samarbejd i realtid i præsentationer i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere valgmuligheder til reduktion af præsentationers arkivstørrelse.

Nyheder i Keynote til Mac 7.3

• Ny mulighed for at filtrere objektlisten ved at indtaste objektnavne. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote til Mac 7.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Rediger præsentationsnoter under afspilningen af lysbilleder i oversigten Lysbord.
  • Rul overalt med de nye panorerings- og zoomindstillinger. Læs mere
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.
  • Aktie- og valutafunktionen returnerer nu data fra markedet dagen før. Læs mere

Nyheder i Keynote til Mac 7.1

• En ny Liste over objekter gør det nemmere at vælge, redigere og organisere objekter, selv på komplekse lysbilleder. Læs mere
  • Ny indstilling, der gør det muligt at få vist noter på sort baggrund, så det er nemmere at læse dem, når der vises præsentationer i omgivelser med dæmpet belysning.
  • Åbn hurtigt adgangskodebeskyttede dokumenter med Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Skrifter kan nemt erstattes i hele præsentationen.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Nye aktie- og valutafunktioner giver dig opdaterede data om værdipapirer i tabelform. Læs mere
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og andre websteder. Læs mere
  • Importer Keynote 1.0-præsentationer. Læs mere
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Keynote til Mac 7.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger en præsentation sammen med andre og samtidigt i Keynote på en Mac, en iPad, en iPhone og på iCloud.com.
    • Del din præsentation offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i en præsentation
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer. Læs mere
  • Keynote Live gør det muligt at præsentere et lysbilledshow, som seerne kan følge fra deres Mac, iPad eller iPhone og fra iCloud.com. Læs mere
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer. Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere præsentationer i ét vindue.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.