Nyheder i Keynote til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Keynote 12.2 til Mac.

Se seneste aktivitet

Hold dig opdateret om alles seneste aktivitet i samarbejdspræsentationer, og få notifikationer, når andre deltager, kommenterer eller foretager ændringer.

Få mere at vide

Nye måder at dele på

Del og se nemt opdateringer om din præsentation i Beskeder. Administrer din delte præsentation, eller send en kopi fra menuen Filer.

Fjern baggrunde

Vælg din egen livevideobaggrund for at få en dramatisk effekt, eller isoler hurtigt motivet i et billede.*

Få mere at vide

Og meget mere

• Send en besked, eller start et FaceTime-opkald direkte fra en samarbejdspræsentation.*

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til Mac

* Kræver macOS Ventura

Nyheder i Keynote 12.1 til Mac

• Tilføj små bevægelser og visuelt blikfang i din præsentation med dynamiske baggrunde, der bevæger sig kontinuerligt, når du skifter mellem lysbilleder.
  • Vælg mellem nye animerede temaer med dynamiske baggrunde.
  • Spring over eller vis alle lysbilleder i en skjult gruppe.

Nyheder i Keynote 12.0 til Mac

• Brug Genveje på macOS Monterey til at oprette eller åbne præsentationer, afprøve et lysbilledshow eller gå i gang med at præsentere.

Nyheder i Keynote 11.2 til Mac

• Brug kameraet i din Mac eller et eksternt kamera til at indsætte dig selv direkte på dine lysbilleder, eller vis skærmen på en tilsluttet iPhone eller iPad.
  • Tillad deltagerne at skiftes til at styre en delt præsentation fra deres egen enhed.
  • Med radardiagrammer kan du visuelt sammenligne flere variabler på én gang for nemt at vise ligheder og forskelle i dine data.
  • Nye betjeningsmuligheder til lysbilledshow giver nem adgang til lysbillednavigator, tastaturgenveje, kilder til livevideo eller muligheder for flere forevisere under præsentationen.
  • Fleksibelt samarbejde giver deltagerne mulighed for at føje andre personer til en delt præsentation.*
  • Øjeblikkelig oversættelse giver dig mulighed for at oversætte markeret tekst til op til 11 sprog og føje oversættelsen til din præsentation med et klik.*
  • Opret nye præsentationer fra appsymbolet i Dock.

* Kræver macOS Monterey.

Nyheder i Keynote 11.1 til Mac

• Forbedret stabilitet og ydeevne.

Nyheder i Keynote 11.0.1 til Mac

• Forbedret stabilitet og ydeevne.

Nyheder i Keynote 11.0 til Mac

• Se dine præsentationsnoter, det aktuelle lysbillede og næste lysbillede i et separat vindue, mens du præsenterer. Læs mere
  • Miniaturebilleder i vinduet Bygrækkefølge gør det lettere at redigere komplekse sekvenser.
  • Opdateret mediebrowser tilbyder forbedrede søgemuligheder og nye indholdskategorier som Seneste, Portrætter og Live Photos.
  • Tilføj links til telefonnumre i tabelceller, tekstobjekter og figurer.
  • Brug AppleScript til at ændre adgangskoden til en præsentation eller til at åbne adgangskodebeskyttede præsentationer.