Nyheder i Keynote til iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om de nye funktioner i Keynote 5.2 til iOS og iPadOS.

Flere vinduer på iPad

På iPadOS kan du bruge Keynote på flere steder eller redigere to præsentationer side om side i Split View.

Læs mere

Nye filmformater

Understøttelse af HEVC-formatterede film, der gør det muligt at reducere arkivstørrelsen, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares.

Læs mere

Tilpassede skrifter

Brug tilpassede skrifter, der er installeret fra App Store.*

Og meget mere

• Understøttelse af nye funktioner til tekstredigering og navigationsbevægelser i iOS 13 og iPadOS.* Læs mere
  • Tag et skærmbillede af en hel præsentation, marker den, og del den let som et PDF-dokument.*
  • Få adgang til arkiver fra et USB-drev, en ekstern harddisk eller en arkivserver.* Læs mere
  • Hør en lydpræsentation af dit diagram ved hjælp af VoiceOver.* Læs mere
  • Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd og video. Læs mere
  • Forbedret tilgængelighed af eksporterede PDF-dokumenter.
  • Vælg flere objekter ved at trykke på Skift eller Kommando på et hardwaretastatur.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til iOS på din iPhone og iPod touch eller på din iPad.

Kræver iOS 13 eller iPadOS.

Nyheder i Keynote 5.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater. Læs mere
  • Skift formatet på individuelle serier i diagrammer, juster afstanden mellem kolonner og tilføj tendenslinjer. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Rediger masterlysbilleder, mens du samarbejder om en præsentation.
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Tilpas udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at begynde at tegne eller til at vælge og rulle – eller skift mellem disse funktioner ved at dobbeltklikke ved hjælp af en understøttet Apple Pencil. Læs mere
  • Tilpas lister ved at vælge mellem nye punkttyper, ændre størrelsen og farven på punkterne, oprette tilpassede punkter, justere indrykningsniveauer og meget mere. Læs mere
  • Vælg Husk stavemåde for at føje et ord til stavekontrollen. Læs mere

Nyheder i Keynote 5.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn en kurve med din finger eller Apple Pencil for at animere et objekt hen over lysbilledet. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med effekter til handlingsbyg, inklusive at bevæge, rotere og skalere animationer. Læs mere
  • Opret og del et animeret GIF-billede ved at eksportere et eller flere lysbilleder.
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud.  Læs mere
  • Opret temaer til brug som model for nye præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Rediger præsentationsnoter, mens du viser eller øver dig på et lysbilledshow.
  • Lysbilleder med specielle brede billedformater vises nu bedre i lysbillednavigatoren, på lysbordet og på præsentationsskærmen.
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke lysbilledets formatering. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om præsentationer.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Keynote 4.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Juster tekststørrelse i præsentationsnoter, og omvend farver under præsentation.
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12Læs mere
  • Keynote understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 4.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Rediger eksisterende masterlysbilleder, eller opret nye.
  • Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et lysbillede. Læs mere
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • En ny mulighed i Indstillinger > Keynote gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Eksporter en præsentation som en film eller billeder.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Keynote 4.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Animer tegninger under lysbilledshow.
  • Samarbejd i realtid i præsentationer i Box. Læs mere
  • Skift let temaet for en præsentation. Læs mere
  • Tilpas præsentationens lysbilledstørrelse og billedformat. Læs mere
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Keynote 3.3 til iPhone, iPad og iPod touch

• Den nydesignede dokumentadministration gør det nemmere at tilgå arkiver gemt i iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads. Læs mere
  • På iPad: Træk og slip tekst, billeder og meget andet mellem Keynote og andre apps. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine præsentationer med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Brug kommandoerne Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 3.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Rediger nemt rækkefølgen på dine lysbilleder med den nye visning Lysbord.
  • Rediger præsentationsnoter, mens du viser lysbilleder.
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.

Nyheder i Keynote 3.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Erstat nemt manglende skrifter i din præsentation.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Importer Keynote 1.0-præsentationer. Læs mere
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og flere websteder. Læs mere
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Keynote 3.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger en præsentation sammen med andre på samme tid i Keynote på en Mac, en iPad, en iPhone og på iCloud.com
    • Del din præsentation offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i en præsentation
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Keynote Live gør det muligt at præsentere et lysbilledshow, som seerne kan følge på deres Mac, iPad eller iPhone og på iCloud.com. Læs mere
  • Fremhæv med Apple Pencil under præsentation på iPad Pro.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Keynote downloader nu kun præsentationer fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.