Nyheder i Keynote til iOS

Læs mere om de nye funktioner i Keynote 5.1 til iPhone og iPad.

Nye måder at formatere tekst

Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater.

Læs mere

Effektiv diagramredigering

Skift formatet på individuelle serier i diagrammer, juster afstanden mellem kolonner og tilføj tendenslinjer.

Læs mere

Tilføj integrerede objekter

Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten.

Læs mere

Og meget mere

• Rediger masterlysbilleder, mens du samarbejder om en præsentation.
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Tilpas udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at begynde at tegne eller til at vælge og rulle – eller skift mellem disse funktioner ved at dobbeltklikke ved hjælp af en understøttet Apple Pencil. Læs mere
  • Tilpas lister ved at vælge mellem nye punkttyper, ændre størrelsen og farven på punkterne, oprette tilpassede punkter, justere indrykningsniveauer og meget mere. Læs mere
  • Vælg Husk stavemåde for at føje et ord til stavekontrollen. Læs mere

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til iOS på din iPhone og iPod touch eller din iPad.

Nyheder i Keynote 5.0 til iOS

• Tegn en kurve med din finger eller Apple Pencil for at animere et objekt hen over lysbilledet. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med effekter til handlingsbyg, inklusive at bevæge, rotere og skalere animationer. Læs mere
  • Opret og del et animeret GIF-billede ved at eksportere et eller flere lysbilleder.
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud.  Læs mere
  • Opret temaer til brug som model for nye præsentationer, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Rediger præsentationsnoter, mens du viser eller øver dig på et lysbilledshow.
  • Lysbilleder med specielle brede billedformater vises nu bedre i lysbillednavigatoren, på lysbordet og på præsentationsskærmen.
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke lysbilledets formatering. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om præsentationer.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Keynote 4.2 til iOS

• Juster tekststørrelse i præsentationsnoter, og omvend farver under præsentation.
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12Læs mere
  • Keynote understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 4.1 til iOS

• Rediger eksisterende masterlysbilleder, eller opret nye.
  • Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et lysbillede. Læs mere
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • En ny mulighed i Indstillinger > Keynote gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Eksporter en præsentation som en film eller billeder.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Keynote 4.0 til iOS

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Animer tegninger under lysbilledshow.
  • Samarbejd i realtid i præsentationer i Box. Læs mere
  • Skift let temaet for en præsentation. Læs mere
  • Tilpas præsentationens lysbilledstørrelse og billedformat. Læs mere
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Keynote 3.3 til iOS

• Den nydesignede dokumentadministration gør det nemmere at tilgå arkiver gemt i iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads. Læs mere
  • På iPad: Træk og slip tekst, billeder og meget andet mellem Keynote og andre apps. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine præsentationer med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Brug kommandoerne Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote 3.2 til iOS

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Rediger nemt rækkefølgen på dine lysbilleder med den nye visning Lysbord.
  • Rediger præsentationsnoter, mens du viser lysbilleder.
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.

Nyheder i Keynote 3.1 til iOS

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Erstat nemt manglende skrifter i din præsentation.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Importer Keynote 1.0-præsentationer. Læs mere
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og flere websteder. Læs mere
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Keynote 3.0 til iOS

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger en præsentation sammen med andre på samme tid i Keynote på en Mac, en iPad, en iPhone og på iCloud.com
    • Del din præsentation offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i en præsentation
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Keynote Live gør det muligt at præsentere et lysbilledshow, som seerne kan følge på deres Mac, iPad eller iPhone og på iCloud.com. Læs mere
  • Fremhæv med Apple Pencil under præsentation på iPad Pro.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Keynote downloader nu kun præsentationer fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.