Nyheder i Keynote til iOS

Læs om den seneste opdatering af Keynote i iOS 4.2.

præsentationsnoter-ikonet

Forbedrede præsentationsnoter

Justér tekststørrelse i præsentationsnoter og omvend farver under præsentation.

tegningsikonet

Nye tegningsmuligheder

Gem let tegninger i fotos eller filer, eller del dem med andre.

Læs mere

ikonet til genvejene til Siri

Genveje til Siri

Support til genveje til Siri. Kræver iOS 12.

Læs mere

Og meget mere

• Keynote understøtter ny Dynamic Type.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Keynote til iOS på din iPhone og iPod touch eller din iPad.

Nyheder i Keynote til iOS 4.1

• Rediger eksisterende masterlysbilleder, eller opret nye.
  • Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et lysbillede. Læs mere
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • En ny valgmulighed i Indstillinger > Keynote gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Eksporter en præsentation som en film eller billeder.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Keynote til iOS 4.0

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Animer tegninger under lysbilledshow.
  • Samarbejd i realtid i præsentationer i Box. Læs mere
  • Skift let temaet for en præsentation. Læs mere
  • Tilpas præsentationens lysbilledstørrelse og billedformat. Læs mere
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine præsentationer mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Keynote til iOS 3.3

• Den nydesignede Dokumentadministration gør det nemmere at tilgå arkiver gemt i iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads. Læs mere
  • På iPad: Træk og slip tekst, billeder og meget andet mellem Keynote og andre apps. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere.
  • Tilgå og organiser hurtigt dine præsentationer med den nye Arkiver-app. Læs mere.
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Keynote til iOS 3.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Rediger nemt rækkefølgen på dine lysbilleder med den nye visning Lysbord.
  • Rediger præsentationsnoter, mens du viser lysbilleder.
  • Forbedret understøttelse af hebraisk og arabisk.

Nyheder i Keynote til iOS 3.1

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Erstat nemt manglende skrifter i din præsentation.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Importer Keynote 1.0-præsentationer. Læs mere
  • Publicer interaktive præsentationer på Medium, WordPress og flere websteder. Læs mere
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Keynote til iOS 3.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger en præsentation sammen med andre og samtidigt i Keynote på en Mac, en iPad, en iPhone og på iCloud.com
    • Del din præsentation offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i en præsentation
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Keynote Live gør det muligt at præsentere et lysbilledshow, som seerne kan følge på deres Mac, iPad eller iPhone og på iCloud.com. Læs mere
  • Fremhæv med Apple Pencil under præsentation på iPad Pro.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Keynote downloader nu kun præsentationer fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Keynote ’05-præsentationer. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.