Nyheder i Numbers til iOS

Læs om de nyeste opdateringer af Numbers til iOS 5.0.

Forbedring af tabeller

Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner og kolonneantal med formatvinduet.

Synkroniser skabeloner

Opret skabeloner til brug som model for nye regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud.

Læs mere

symbol for smarte kategorier

Forbedringer af smarte kategorier

Forbedringer af ydeevne og brugbarhed til smarte kategorier.

Og meget mere

• Arkiver specielle figurer til brug i andre regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forøget maksimalt zoomniveau til 400 %.
  • Forbedringer til Excel og import af arkiver med kommaseparerede værdier.
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke regnearkets formatering. Læs mere
  • Forbedret ydeevne under samarbejde i regneark.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til iOS på iPhone og iPod touch eller iPad.

Nyheder i Numbers til iOS 4.2

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at få ny indsigt. Læs mere
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12Læs mere
  • Numbers understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers til iOS 4.1

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et regneark.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • En ny mulighed i Indstillinger > Numbers gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.

Nyheder i Numbers til iOS 4.0

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i regneark i Box. Læs mere
  • Effektive nye muligheder for sortering og filtrering af tabeller.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers til iOS 3.3

• Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine regneark med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Foretag mindre justeringer af dato-, tids- og varighedsværdier hurtigere med de nye "Smart Steppers".
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers til iOS 3.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers til iOS 3.1

• Tilføj nemt aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Indtast data og formularer hurtigere og nemmere med de nye redigeringsværktøjer. Læs mere
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Få nemmere adgang til de mest almindelige opgaver med den nye menu Handlinger.
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1.
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Erstat nemt manglende skrifter i regneark.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.
  • Rediger RTF i tabelceller.

1 Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers til iOS 3.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et regneark sammen med andre på samme tid i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Numbers downloader nu kun regneark fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.