Nyheder i Numbers til iPhone og iPad

Læs mere om de nye funktioner i Numbers 12.2 til iOS og iPadOS.

Se seneste aktivitet

Hold dig opdateret om alles seneste aktivitet i regneark, der samarbejdes om, og få notifikationer, når andre deltager, kommenterer eller foretager ændringer.

Læs mere

Samarbejd i Beskeder

Del og se nemt opdateringer om dit regneark i Beskeder. Send en besked, eller start et FaceTime-opkald direkte fra et regneark, der samarbejdes om.

Nye funktioner

Sammenlign værdier, og kombiner tekst med nye funktioner, herunder BITOG, BITELLER, BITXELLER, BITLSKIFT, BITRSKIFT, ISOUGE.NR, SAMMENKÆDNING, TEKST.KOMBINER og SKIFT.

Omarrangeret værktøjslinje

Indsæt hurtigt objekter, find indstillinger, og kom nemt til dine yndlingsværktøjer med værktøjslinjen, der kan tilpasses, i Numbers på iPad.*

Og meget mere:

• Find almindelige handlinger som udskrivning, omdøbning og meget mere i den nye dokumentmenu på iPad.*
  • Arbejd nemmere på tværs af flere regneark med Organisator på understøttede iPad-modeller.*
  • Fjern automatisk et billedes baggrund for at isolere motivet.*
  • Se forslag til automatisk udfyldning baseret på indholdet af andre celler i samme kolonne.
  • Formater diagrammer med yderligere kontrolelementer til farver, linjer og talformater.

Få komplette trinvise vejledninger og oplysninger om alle funktionerne i Numbers:

Brugerhåndbog til Numbers på iPhone

Brugerhåndbog til Numbers på iPad

* Kræver iOS 16 eller iPadOS 16

Nyheder i Numbers 12.1 til iPhone og iPad

• Forbedret ydeevne ved indsættelse af rækker og kolonner i store tabeller.

Nyheder i Numbers 12.0 til iPhone og iPad

• Kopiér et øjebliksbillede af tabelceller uden formler, kategorier eller skjulte værdier.
  • Redigér skriftstørrelse mere præcist med op til to decimaler.
  • Opret formler, og udfyld hurtigt celler med autofyld ved hjælp af VoiceOver.

Nyheder i Numbers 11.2 til iPhone og iPad

• Brug pivottabeller til hurtigt at opsummere, gruppere og omarrangere data for at udforske mønstre og tendenser med pivottabeller.
  • Brug radardiagrammer til visuelt at sammenligne flere variabler for nemt at vise ligheder og forskelle i dine data.
  • Find dublerede poster og unikke værdier i dataene med forbedrede filtre, og brug de nydesignede hurtige filtre til nemt at vise eller skjule rækker, der svarer til en bestemt værdi.
  • Træk og anbring for at kopiere tekst, billeder og andre elementer mellem apps på iPhone.1
  • Fleksibelt samarbejde giver deltagerne mulighed for at føje andre personer til et delt regneark.2
  • Med øjeblikkelig oversættelse kan du oversætte markeret tekst til op til 11 sprog og føje oversættelsen til dit regneark med et tryk.2
  • Lydgraf gør diagrammer tilgængelige for personer med synsnedsættelse ved at afspille en lydtone, der ændrer tonehøjden for at repræsentere forskellige værdier.2

1. Kræver iOS 15
2. Kræver iOS 15 eller iPadOS 15

Nyheder i Numbers 11.1 til iPhone og iPad

• Link til websider, e-mailadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, streger, billeder, tegninger eller tekstfelter.
  • Understøttelse af samarbejde i formularer i delte regneark.
  • De lærere, der bruger appen Skolearbejde til at tildele aktiviteter i Numbers, kan nu se elevernes fremskridt, herunder tidsforbrug.

Nyheder i Numbers 11.0 til iPhone og iPad

• Brug de nye redigeringsværktøjer i Info om organisering til at justere udseendet og placeringen af objekter.
  • Brug tastaturet på skærmen til at indtaste nøjagtige værdier for tekststørrelse, afstand, tabelstørrelse med mere.
  • Tilføj eller fjern objekter eller tabelceller fra det valgte ved at trykke på dem eller trække over dem.
  • Den nye indstilling Mere > Indstillinger > Redigering bruges til altid at åbne præsentationer i redigeringsoversigt.
  • Tilføj links til telefonnumre i tabelceller, tekstobjekter og figurer.
  • Eksporter dit regneark til Microsoft Excel uden regnearket med resume.
  • Understøttelse af fransk, italiensk, portugisisk, spansk og tysk i Skrible.*

* Kræver iPadOS 14.5