Nyheder i Numbers til iOS

Læs mere om de nye funktioner i Numbers 5.1 til iPhone og iPad.

Effektiv diagramredigering

Skift formatet på individuelle serier i diagrammer, juster afstanden mellem kolonner og tilføj tendenslinjer.

Læs mere

Link til ark

Opret links til andre ark i dit regneark.

Læs mere

Nye måde at formatere tekst

Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater.

Læs mere

Og meget mere

• Langt større nøjagtighed med den forbedrede udregningsteknologi på 128 bit. Læs mere
  • Føj rækker til filtrerede tabeller.
  • Tilpas udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på billeder automatisk i eksempler og objekter.
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at begynde at tegne eller til at vælge og rulle – eller skift mellem disse funktioner ved at dobbeltklikke ved hjælp af en understøttet Apple Pencil.  Læs mere
  • Tilpas lister ved at vælge mellem nye punkttyper, ændre størrelsen og farven på punkterne, oprette tilpassede punkter, justere indrykningsniveauer og meget mere. Læs mere
  • Vælg Husk stavemåde for at føje et ord til stavekontrollen. Læs mere

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til iOS på din iPhone og iPod touch eller din iPad.

Nyheder i Numbers 5.0 til iOS

• Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner og kolonneantal med formatvinduet.
  • Opret skabeloner til brug som model for nye regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og brugbarhed til smarte kategorier.
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forøget maksimalt zoomniveau til 400 %.
  • Forbedringer til Excel og import af arkiver med kommaseparerede værdier.
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke regnearkets formatering. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om regneark.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.2 til iOS

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12Læs mere
  • Numbers understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 4.1 til iOS

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et regneark.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • En ny mulighed i Indstillinger > Numbers gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.

Nyheder i Numbers 4.0 til iOS

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i regneark i Box. Læs mere
  • Effektive nye muligheder for sortering og filtrering af tabeller.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers 3.3 til iOS

• Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine regneark med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Foretag mindre justeringer af dato-, tids- og varighedsværdier hurtigere med de nye "Smart Steppers".
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 3.2 til iOS

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers 3.1 til iOS

• Tilføj nemt aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Indtast data og formularer hurtigere og nemmere med de nye redigeringsværktøjer. Læs mere
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Få nemmere adgang til de mest almindelige opgaver med den nye menu Handlinger.
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1.
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Erstat nemt manglende skrifter i regneark.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.
  • Rediger RTF i tabelceller.

1 Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers 3.0 til iOS

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et regneark sammen med andre på samme tid i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Numbers downloader nu kun regneark fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.