Nyheder i Numbers til iOS

Læs om den seneste opdatering af Numbers i iOS 4.2.

smart kategoriikon

Smarte kategorier

Organisér og opsummér hurtigt tabeller for at opnå ny indsigt.

Læs mere

tegningsikon

Gem tegninger

Gem let tegninger i fotos eller filer, eller del dem med andre.

Læs mere

Genveje til Siri

Support til genveje til Siri. Kræver iOS 12.

Læs mere

Og meget mere

• Numbers understøtter ny Dynamic Type.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til iOS på iPhone og iPod touch eller iPad.

Hvilke nyheder er der i Numbers til iOS 4.1

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et regneark.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • En ny valgmulighed i Indstillinger > Numbers gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.

Nyheder i Numbers til iOS 4.0

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i regneark i Box. Læs mere
  • Effektive nye muligheder for sortering og filtrering af tabeller.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers til iOS 3.3

• Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine regneark med den nye Arkiver-app. Læs mere
  • Foretag mindre justeringer af dato-, tids- og varighedsværdier hurtigere med de nye "Smart Steppers".
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers til iOS 3.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Understøttelse af udskriftsvisning i regneark, der samarbejdes om.
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers til iOS 3.1

• Tilføj nemt aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Indtast data og formularer hurtigere og nemmere med de nye redigeringsværktøjer. Læs mere
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Få nemmere adgang til de mest almindelige opgaver med den nye menu med handlinger.
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1.
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Erstat nemt manglende skrifter i regneark.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.
  • Rediger RTF i tabelceller.

1 Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers til iOS 3.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et regneark sammen med andre og samtidigt i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Numbers downloader nu kun regneark fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.