Nyheder i Numbers til iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om de nye funktioner i Numbers 10.2 til iOS og iPadOS.

Skrible

Brug Skrible til at skrive i hånden med Apple Pencil, og dine ord bliver automatisk konverteret til tekst.1

Læs mere

Opret formularer

Formularer er nu endnu nemmere at oprette og tilpasse. Tilføj en formular til enhver tabel, eller brug den nye skabelon Grundlæggende formularer.

Læs mere

Og meget mere

• Forbedret ydeevne ved arbejde med store tabeller.
  • Find nemt billeder og videoer med nye zoom- og søgningsfunktioner i den nydesignede billedvælger.2
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til iOS på din iPhone og iPod touch eller på din iPad.

1. Skrible kræver iPadOS 14 og understøtter i øjeblikket engelsk, traditionelt kinesisk og forenklet kinesisk.
2. Kræver iOS 14 eller iPadOS 14.

Nyheder i Numbers 10.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug læsevisningen til at rulle og zoome i dine regneark uden utilsigtet at redigere. Læs mere
  • Afspil YouTube- og Vimeo-videoer direkte i dine regneark.* Læs mere
  • Føj nemt billedtekster og titler til billeder, videoer, figurer og andre objekter. Læs mere
  • Med nye funktioner, herunder XLOOKUP, XMATCH og REGEX, kan du sammenligne mønstre, ændre tekst og oprette fleksible formler. Læs mere

* Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Nyheder i Numbers 10.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug Numbers med Magic Keyboard, en mus eller et pegefelt, og oplev en ny måde at arbejde med dine regneark på. Kræver iPadOS 13.4. Læs mere
  • Opret regneark med flere rækker og kolonner end nogensinde før. Læs mere
  • Start et samarbejde helt automatisk ved at føje et Numbers-regneark til en delt mappe på iCloud Drive. Kræver iPadOS 13.4 eller iOS 13.4. Læs mere
  • Tilføj en farve på arkets baggrund. Læs mere
  • Rediger delte regneark, når du er offline. Så overføres dine ændringer, når du er online igen. Kræver iPadOS eller iOS 13. Læs mere
  • Tryk og hold nede, og træk så hen over flere objekter for at vælge dem. Læs mere
  • Tilgå nemt dine senest anvendte skabeloner i en nydesignet skabelonmenu.
  • Udskriv eller eksporter en PDF-version af dit regneark med kommentarer inkluderet. Læs mere
  • Føj en uncial til tekst i en figur. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Nyheder i Numbers 5.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Slå Mørk tilstand til for at fremhæve dit indhold.* Læs mere
  • På iPadOS kan du bruge Numbers på flere steder eller redigere to regneark side om side i Split View. Læs mere
  • Brug tilpassede skrifter, der er installeret fra App Store.*
  • Understøttelse af nye funktioner til tekstredigering og navigationsbevægelser i iOS 13 og iPadOS.* Læs mere
  • Tag et skærmbillede af et helt regneark, tilføj markeringer i det, og del det let som et PDF-dokument.*
  • Få adgang til arkiver fra et USB-drev, en ekstern harddisk eller en arkivserver.* Læs mere
  • Hør en lydpræsentation af dit diagram ved hjælp af VoiceOver. Læs mere
  • Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd, video og tegninger. Læs mere
  • Forbedret tilgængelighed af eksporterede PDF-dokumenter.
  • Understøttelse af HEVC-formaterede film, der gør det muligt at reducere arkivstørrelsen, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares. Læs mere
  • Vælg flere objekter ved at trykke på Skift eller Kommando på et hardwaretastatur.

Kræver iOS 13 eller iPadOS.

Nyheder i Numbers 5.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Skift formatet på individuelle serier i diagrammer, juster afstanden mellem kolonner, og tilføj tendenslinjer. Læs mere
  • Opret links til andre ark i dit regneark. Læs mere
  • Formater din tekst ved at udfylde den med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater. Læs mere
  • Opnå meget større nøjagtighed med den avancerede 128-bit beregningsfunktion. Læs mere
  • Føj rækker til filtrerede tabeller.
  • Tilpas udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres motiver på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at begynde at tegne eller til at vælge og rulle – eller skift mellem disse funktioner ved at dobbeltklikke ved hjælp af en understøttet Apple Pencil.  Læs mere
  • Tilpas lister ved at vælge mellem nye punkttyper, ændre størrelsen og farven på punkterne, oprette tilpassede punkter, justere indrykningsniveauer og meget mere. Læs mere
  • Vælg Husk stavemåde for at føje et ord til stavekontrollen. Læs mere

Nyheder i Numbers 5.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Foretag præcise ændringer af størrelsen på tabelrækker og -kolonner og kolonneantal med formatvinduet.
  • Opret skabeloner til brug som model for nye regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og brugbarhed i smarte kategorier.
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forøget maksimalt zoomniveau til 400 %.
  • Forbedringer til Excel og import af arkiver med kommaseparerede værdier.
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke regnearkets formatering. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om regneark.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12Læs mere
  • Numbers understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 4.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte i et regneark.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • En ny mulighed i Indstillinger > Numbers gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.

Nyheder i Numbers 4.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug Apple Pencil til at tegne og skrive på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i regneark i Box. Læs mere
  • Effektive nye muligheder for sortering og filtrering af tabeller.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers 3.3 til iPhone, iPad og iPod touch

• Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Tilgå og organiser hurtigt dine regneark med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Foretag mindre justeringer af dato-, tids- og varighedsværdier hurtigere med de nye "Smart Steppers".
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer. Læs mere
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 3.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers 3.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Tilføj nemt aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Indtast data og formularer hurtigere og nemmere med de nye redigeringsværktøjer. Læs mere
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Få nemmere adgang til de mest almindelige opgaver med den nye menu Handlinger.
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1
  • Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Erstat nemt manglende skrifter i regneark.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.
  • Rediger RTF i tabelceller.

1 Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers 3.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et regneark sammen med andre på samme tid i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue.
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Numbers downloader nu kun regneark fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.