Nyheder i Numbers til Mac

Læs mere om de seneste opdateringer i Numbers til Mac 5.2.

Smarte kategorier

Organisér og opsummér hurtigt tabeller for at opnå ny indsigt.

Læs mere

Mørk tilstand

Giv Numbers et dramatisk mørkt look. Kræver macOS Mojave.

Læs mere

Kontinuitetskamera

Tag et foto, eller scan et dokument med din iPhone eller iPad, og få det automatisk vist på dit regneark på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12.

Læs mere

Og meget mere

• Optag, rediger og afspil lyd nemt og direkte i et regneark.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til Mac.

Nyheder i Numbers til Mac 5.1

• Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret CSV- og tekstimport.

Nyheder i Numbers til Mac 5.0

• Samarbejd i realtid i regneark i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere valgmuligheder til reduktion af regnearks arkivstørrelse.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers til Mac 4.3

• Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers til Mac 4.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers til Mac 4.1

• Du kan nemt føje aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1.
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Du kan let ændre skrifttypen i hele regnearket.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

1Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers til Mac 4.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta)
    • Rediger et regneark sammen med andre og samtidigt i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer
    • Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde