Nyheder i Numbers til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Numbers 6.2 til Mac.

Hurtigere redigering af tabeller

Forbedret ydeevne ved arbejde med store tabeller.

Forbedringer af tilgængelighed

Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd, video og tegninger.

Læs mere

Nye filmformater

Føj let HEVC-formaterede film til regneark, så der bliver mulighed for reduceret arkivstørrelse, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares.

Læs mere

Og meget mere

• Forbedring af tilgængeligheden af eksporterede PDF-dokumenter.

Hent en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Numbers til Mac.

Nyheder i Numbers 6.1 til Mac

• Opret links fra tekst til andre ark i regnearket. Læs mere
  • Få teksten til at skille sig ud ved at udfylde den med farveforløb og billeder. Læs mere
  • Føj rækker til filtrerede tabeller.
  • Opnå meget større nøjagtighed med den avancerede 128-bit beregningsfunktion. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flytter sig sammen med teksten. Læs mere
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Forbedret ydeevne under redigering og sortering af tabeller.

Nyheder i Numbers 6.0 til Mac

• Forbedringer af ydeevne og brugbarhed i smarte kategorier.
  • Arkiver specielle figurer, der automatisk synkroniseres til alle dine enheder via iCloud. Læs mere
  • Opret skabeloner til brug som model for nye regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om regneark.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Forbedringer af Excel og import af arkiver med kommaseparerede værdier.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Numbers 5.2 til Mac

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Brug Mørk tilstand for at give Numbers et dramatisk, mørkt udseende. Kræver macOS MojaveLæs mere
  • Med understøttelse af kontinuitetskamera kan du tage et billede eller scanne et dokument med din iPhone eller iPad, og så vises det automatisk i dit regneark på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12Læs mere
  • Optag, rediger og afspil lyd nemt og direkte i et regneark.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 5.1 til Mac

• Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret CSV- og tekstimport.

Nyheder i Numbers 5.0 til Mac

• Samarbejd i realtid i regneark i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere muligheder til reduktion af regnearks arkivstørrelse.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.3 til Mac

• Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 4.2 til Mac

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.1 til Mac

• Du kan nemt føje aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje1.
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Du kan let ændre skrifter i hele regnearket.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

1Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers 4.0 til Mac

• Samarbejde i realtid (funktion i beta)
    • Rediger et regneark sammen med andre på samme tid i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer
    • Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde