Nyheder i Numbers til Mac

Læs mere om de nye funktioner i Numbers 11.1 til Mac.

Føj links til objekter

Link til websider, e-mailadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, linjer, billeder, tegninger eller tekstfelter.

Nyheder i Numbers 11.0 til Mac

• Opdateret mediebrowser tilbyder forbedrede søgemuligheder og nye indholdskategorier som Seneste, Portrætter og Live Photos.
  • Føj links til telefonnumre i tabelceller, tekstobjekter og figurer.
  • Brug AppleScript til at ændre en regnearksadgangskode eller åbne adgangskodebeskyttede regneark.

Nyheder i Numbers 10.3.5 til Mac

• Raffineret nyt design på macOS Big Sur.
  • Forbedret stabilitet og ydeevne.

Nyheder i Numbers 10.2 til Mac

• Forbedret ydeevne ved arbejde med store tabeller.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Nyheder i Numbers 10.1 til Mac

• Med nye funktioner, herunder XLOOKUP, XMATCH og REGEX, kan du sammenligne mønstre, ændre tekst og oprette fleksible formler. Læs mere
  • Føj nemt billedtekster og titler til billeder, videoer, figurer og andre objekter. Læs mere
  • Afspil YouTube- og Vimeo-videoer direkte i dine regneark.* Læs mere

* Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Nyheder i Numbers 10.0 til Mac

• Opret regneark med flere rækker og kolonner end nogensinde før. Læs mere
  • Start et samarbejde helt automatisk ved at føje et Numbers-regneark til en delt mappe på iCloud Drive. Kræver macOS 10.15.4. Læs mere
  • Rediger delte regneark, når du er offline. Så overføres dine ændringer, når du er online igen. Læs mere
  • Tilføj en farve på arkets baggrund. Læs mere
  • Tilgå nemt dine senest anvendte skabeloner via en nydesignet skabelonmenu.
  • Udskriv eller eksporter en PDF-version af dit regneark med kommentarer inkluderet. Læs mere
  • Føj en uncial til tekst i en figur. Læs mere
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.

Nyheder i Numbers 6.2 til Mac

• Forbedret ydeevne ved arbejde med store tabeller.
  • Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd, video og tegninger. Læs mere
  • Føj let HEVC-formaterede film til regneark, så størrelsen på arkivet kan reduceres, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares. Læs mere
  • Forbedret tilgængelighed af eksporterede PDF-dokumenter.

Nyheder i Numbers 6.1 til Mac

• Opret links fra tekst til andre ark i regnearket.
  • Få teksten til at skille sig ud ved at udfylde den med farveforløb og billeder. Læs mere
  • Føj rækker til filtrerede tabeller.
  • Opnå meget større nøjagtighed med den avancerede 128-bit beregningsfunktion. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flytter sig sammen med teksten.
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres motiver på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Forbedret ydeevne under redigering og sortering af tabeller.

Nyheder i Numbers 6.0 til Mac

• Forbedringer af ydeevne og brugbarhed i smarte kategorier.
  • Arkiver specielle figurer, der automatisk synkroniseres til alle dine enheder via iCloud. Læs mere
  • Opret skabeloner til brug som model for nye regneark, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Forbedret ydeevne ved samarbejde om regneark.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • Forbedringer af Excel og import af arkiver med kommaseparerede værdier.
  • Understøttelse af lodret tekst i figurer og tekstfelter på kinesisk, japansk og koreansk. Læs mere

Nyheder i Numbers 5.2 til Mac

• Brug smarte kategorier til hurtigt at organisere og opsummere tabeller for at opnå nye indsigter. Læs mere
  • Brug Mørk tilstand for at give Numbers et dramatisk, mørkt udseende. Kræver macOS MojaveLæs mere
  • Med understøttelse af Kontinuitetskamera kan du tage et foto eller scanne et dokument med din iPhone eller iPad, og så vises det automatisk i dit regneark på din Mac. Kræver macOS Mojave og iOS 12Læs mere
  • Optag, rediger og afspil lyd nemt og direkte i et regneark.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 5.1 til Mac

• Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedret kompatibilitet med Microsoft Excel.
  • Forbedret CSV- og tekstimport.

Nyheder i Numbers 5.0 til Mac

• Samarbejd i realtid i regneark i Box. Kræver macOS High SierraLæs mere
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Forbedret, tilpasningsvenlig import af CSV- og tekstdata med understøttelse af brugerdefinerede afgrænsningstegn og arkiver med fast bredde.
  • Tilføj et interaktivt billedgalleri for at se en samling af billeder.
  • Gør dine regneark mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Flere muligheder til reduktion af regnearks arkivstørrelse.
  • Arabisk og hebraisk understøttes i begge læseretninger. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.3 til Mac

• Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Numbers 4.2 til Mac

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Understøttelse af eksempelvisninger af udskrifter i regneark, der samarbejdes om.
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Funktionerne Indsæt aktiekurs, Værdipapir og Valuta angiver nu data fra markedets lukning på dagen forinden. Læs mere

Nyheder i Numbers 4.1 til Mac

• Du kan nemt føje aktuelle eller historiske oplysninger om værdipapirer til regneark. Læs mere
  • Du kan bruge den nye skabelon Mine værdipapirer til let at holde styr på din portefølje*
  • Du kan hurtigt åbne adgangskodebeskyttede regneark ved hjælp af Touch ID på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Du kan let ændre skrifter i hele regnearket.
  • Mens der samarbejdes om et regneark, kan du nu klippe, kopiere, indsætte og duplikere ark.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

* Skabelonen Mine værdipapirer er kun tilgængelig, når dit sprog i macOS er indstillet til engelsk.

Nyheder i Numbers 4.0 til Mac

• Samarbejde i realtid (funktion i beta)
    • Rediger et regneark sammen med andre på samme tid i Numbers på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit regneark offentligt eller med bestemte personer
    • Se, hvem der deltager i et regneark
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer
    • Læs mere
  • Brug faner til at arbejde med flere regneark i ét vindue
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde