Nyheder i Pages til iOS

Læs mere om de seneste opdateringer af Pages til iOS 4.2.

symbolet for animerede tegninger

Animerede tegninger

Animer dine tegninger, og se dem komme til live i et dokument eller en bog.

Læs mere

symbolet for Smarte noter

Forbedringer af smarte noter

Linjerne strækkes, så noter i marginen holdes på plads, og noter forankres nu til tabelceller.

symbolet for Tegning

Gem og del tegninger

Gem nemt tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre.

Læs mere

Og meget mere

• Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12. Læs mere
  • Juster linjeafstanden før og efter et afsnit, og angiv bredden af kolonner med tekst.
  • Pages understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages til iOS på din iPhone og iPod touch eller på din iPad.

Nyheder i Pages til iOS 4.1.

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte på en side. Læs mere
  • Smarte noter markerer nu stræk og ombrydning for at følge din tekst, imens du redigerer.
  • Skift hurtigt mellem tegning og smarte noter på din iPad. Læs mere
  • En ny valgmulighed i Indstillinger > Pages gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Registrering af ændringer i figurer og tekstfelter.
  • Tilføj farver og billeder til baggrunde i sidelayoutdokumenter.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede diagrammer og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger til sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.
  • Gem en anden hastighed for automatisk rulning for hvert dokument, når du bruger præsentationstilstanden.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Pages til iOS 4.0.

• Tegn, skriv og lav noter ved hjælp af Apple Pencil på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
    • Tilføj let tegninger med pen, blyant, farveblyant og udfyldningsværktøjer.
    • Brug smarte noter (betaversion) for at tilføje kommentarer og mærker, der forbliver forankret til den tilknyttede tekst.
  • Brug nye bogskabeloner til at oprette interaktive EPUB-bøger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i dokumenter i Box. Læs mere
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Brug præsentationstilstanden til nemt at læse og rulle automatisk i teksten, mens du holder en tale.
  • Opret og rediger afsnitsformater og tegnformater.
  • Få vist sider side om side, mens du arbejder. Læs mere
  • Slå modstående sider til for at formatere dit dokument som et dobbeltopslag. Læs mere
  • Opret mastersider for at holde et ensartet sidedesign i hele dokumentet.
  • Skift papirretning til liggende eller stående.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug cirkeldiagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Pages til iOS 3.3.

• Den nydesignede dokumentadministration gør det nemmere at få adgang til arkiver, der er arkiveret på iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads.
  • På iPad: Træk og anbring tekst, billeder og meget andet mellem Pages og andre apps.
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Få adgang til, og organiser hurtigt dine arkiver med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.
  • Brug Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Vælg et tekstafsnit ved at trykke tre gange.
  • Forbedret PDF-eksport gør det muligt at få vist dokumentets indholdsfortegnelse i indholdsoversigten i apps til PDF-visning.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages til iOS 3.2

• Gør dine dokumenter mere spændende med en af de mere end 500 professionelt tegnede figurer i biblioteket. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj sammenkædede tekstfelter, så teksten nemt kan flyde fra ét sted til et andet. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Miniature for Ny side gør det nemt at navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøger med fast layout. Læs mere
  • Skift margener, sidehoveder, sidefødder og papirstørrelse, mens der samarbejdes. Læs mere

Nyheder i Pages til iOS 3.1

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden. Læs mere
  • Tilføj elegante matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Touch ID kan bruges til hurtigt at åbne adgangskodebeskyttede dokumenter på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Importer og eksporter dokumenter i RTF (Rich Text Format). Læs mere
  • Erstat nemt manglende skrifter i dit dokument.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Pages til iOS 3.0

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et dokument sammen med andre og samtidigt i Pages på en Mac, iPad, iPhone og i iCloud.com
    • Del dit dokument offentligt eller med bestemte personer.
    • Se, hvem der deltager i et dokument.
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer. Læs mere
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Pages downloader nu kun dokumenter fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.