Nyheder i Pages til iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om de nye funktioner i Pages 5.2 til iOS og iPadOS.

Mørk tilstand

Slå Mørk tilstand til for at fremhæve dit indhold.*

Læs mere

Flere vinduer på iPad

På iPadOS kan du bruge Pages på flere steder eller redigere to dokumenter side om side i Split View.

Læs mere

Indstil standardskrifter

Indstil standardskriften og skriftstørrelsen for alle nye dokumenter, der er oprettet på grundlag af basisskabeloner.

Læs mere

Og meget mere

• Understøttelse af nye funktioner til tekstredigering og navigationsbevægelser i iOS 13 og iPadOS.* Læs mere
  • Brug tilpassede skrifter, der er installeret fra App Store.*
  • Tag et skærmbillede af et helt dokument, marker det, og del det let som et PDF-dokument.*
  • Få adgang til arkiver fra et USB-drev, en ekstern harddisk eller en arkivserver.* Læs mere
  • Hør en lydpræsentation af dit diagram ved hjælp af VoiceOver. Læs mere
  • Føj tilgængelighedsbeskrivelser til lyd, video og tegninger. Læs mere
  • Forbedret tilgængelighed af eksporterede PDF-dokumenter.
  • Understøttelse af HEVC-formatterede film, der gør det muligt at reducere arkivstørrelsen, samtidig med at den visuelle kvalitet bevares. Læs mere
  • Vælg flere objekter ved at trykke på Skift eller Kommando på et hardwaretastatur.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages til iOS på din iPhone og iPod touch eller Pages til iPadOS på din iPad.

Kræver iOS 13 eller iPadOS.

Nyheder i Pages 5.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Formater din tekst ved at udfylde med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater. Læs mere
  • Tilpas lister ved at vælge mellem nye punkttyper, ændre størrelsen og farven på punkterne, oprette tilpassede punkter, justere indrykningsniveauer og meget mere. Læs mere
  • Vælg Husk stavemåde for at føje et ord til stavekontrollen. Læs mere
  • Opret links fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument. Læs mere
  • Kopier og indsæt sider eller afsnit mellem dokumenter. Læs mere
  • Brug nye funktioner til redigering af diagrammer til at ændre formatet for de enkelte serier, justere mellemrum mellem kolonner, tilføje tendenslinjer og meget mere. Læs mere
  • Tilpas udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flyttes med teksten. Læs mere
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at begynde at tegne eller til at vælge og rulle – eller skift mellem disse funktioner ved at dobbeltklikke ved hjælp af en understøttet Apple Pencil. Læs mere
  • Når du bruger ansigtsgenkendelse, placeres emner på fotos automatisk i eksempler og objekter.
  • Genanvend en masterside, så tekst- og medieeksempler vender tilbage til deres standardformat og -placering. Læs mere
  • Opret bøger ved hjælp af nye skabeloner til romaner (kun tilgængelige på engelsk).

Nyheder i Pages 5.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Brug den nye visning af indholdsfortegnelsen til let at navigere i dit dokument eller din bog. Læs mere
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre dokumenter, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Opret skabeloner til brug som model til nye dokumenter, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Indsæt en indholdsfortegnelse på en side i et tekstbehandlingsdokument. Læs mere
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke sidens formatering. Læs mere
  • Skift dokumentet mellem tekstbehandling og sidelayout. Læs mere
  • Forbedret ydeevne under samarbejde i dokumenter.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • På kinesisk, japansk og koreansk kan du nu skrive lodret i hele dokumentet eller i et individuelt tekstfelt. Læs mere

Nyheder i Pages 4.3 til iPhone, iPad og iPod touch

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books. Læs mere

Nyheder i Pages 4.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Animer dine tegninger, og se dem komme til live i et dokument eller en bog. Læs mere
  • Linjerne strækkes, så noter i marginen holdes på plads, og noter forankres nu til tabelceller.
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12. Læs mere
  • Juster linjeafstanden før og efter et afsnit, og angiv bredden af kolonner med tekst.
  • Pages understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 4.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte på en side. Læs mere
  • Smarte noter markerer nu stræk og ombrydning for at følge din tekst, imens du redigerer.
  • Skift hurtigt mellem tegning og smarte noter på din iPad. Læs mere
  • En ny mulighed i Indstillinger > Pages gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Registrer ændringer i figurer og tekstfelter.
  • Tilføj farver og billeder til baggrunde i sidelayoutdokumenter.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger til sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.
  • Arkiver en anden hastighed på automatisk rulning for hvert dokument, når du bruger præsentationsfunktion.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Pages 4.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Tegn, skriv og lav noter ved hjælp af Apple Pencil på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
    • Tilføj let tegninger med pen, blyant, farveblyant og udfyldningsværktøjer.
    • Brug smarte noter (betaversion) for at tilføje kommentarer og mærker, der forbliver forankret til den tilknyttede tekst.
  • Brug nye bogskabeloner til at oprette interaktive ePub-bøger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i dokumenter i Box. Læs mere
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Brug præsentationsfunktion til nemt at læse samt automatisk rulning i teksten, mens du holder en tale.
  • Opret og rediger afsnitsformater og tegnformater.
  • Få vist sider side om side, mens du arbejder. Læs mere
  • Slå modstående sider til for at formatere dit dokument som et dobbeltopslag. Læs mere
  • Opret mastersider for at holde et ensartet sidedesign i hele dokumentet.
  • Skift papirretning til liggende eller stående.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Pages 3.3 til iPhone, iPad og iPod touch

• Den nydesignede dokumentadministration gør det nemmere at få adgang til arkiver, der er arkiveret på iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads.
  • På iPad: Træk og slip tekst, billeder og meget mere mellem Pages og andre apps. Læs mere
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Få adgang til, og organiser hurtigt dine arkiver med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.
  • Brug kommandoerne Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Vælg et tekstafsnit ved at trykke tre gange.
  • Forbedret PDF-eksport gør det muligt at få vist dokumentets indholdsfortegnelse i indholdsoversigten i apps til PDF-visning.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 3.2 til iPhone, iPad og iPod touch

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Miniature for Ny side gør det nemt at navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøger med fast layout. Læs mere
  • Skift margener, sidehoveder, sidefødder og papirstørrelse under samarbejde. Læs mere

Nyheder i Pages 3.1 til iPhone, iPad og iPod touch

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden. Læs mere
  • Tilføj elegante matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Touch ID kan bruges til hurtigt at åbne adgangskodebeskyttede dokumenter på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Importer og eksporter dokumenter i RTF (Rich Text Format). Læs mere
  • Erstat nemt manglende skrifter i dit dokument.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Pages 3.0 til iPhone, iPad og iPod touch

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et dokument sammen med andre og samtidigt i Pages på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit dokument offentligt eller med bestemte personer.
    • Se, hvem der deltager i et dokument.
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer. Læs mere
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Pages downloader nu kun dokumenter fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.