Nyheder i Pages til iOS

Læs mere om de nye funktioner i Pages 5.1 til iPhone og iPad.

Formater tekst på nye måder

Formater din tekst ved at udfylde den med farveforløb eller billeder eller ved at anvende nye konturformater.

Læs mere

Tilpas lister

Vælg mellem nye formater for punkttegn, opret specielle punkttegn, juster indrykning og meget mere.

Læs mere

Husk stavemåde

Føj ord til stavekontrollens ordbog.

Læs mere

Og meget mere

• Opret links fra tekst til andre sider i et sidelayoutdokument. Læs mere
  • Kopier og indsæt sider eller afsnit mellem dokumenter. Læs mere
  • Brug nye funktioner til redigering af diagrammer til at ændre formatet for de enkelte serier, justere mellemrum mellem kolonner, tilføje tendenslinjer og meget mere. Læs mere
  • Juster udseendet af cellerammer i tabeller. Læs mere
  • Anbring billeder, figurer og ligninger integreret i tekstfelter, så de flytter sig sammen med teksten. Læs mere
  • Vælg, om Apple Pencil skal bruges til at tegne med eller til at vælge og rulle – eller til at slå disse indstillinger til/fra ved at trykke to gange ved hjælp af en understøttet Apple Pencil. Læs mere
  • Ved hjælp af ansigtsregistrering anbringes fotos på en intelligent måde i eksempler og objekter.
  • Genanvend en masterside, så tekst- og medieeksempler vender tilbage til deres standardformat og -placering. Læs mere
  • Opret bøger ved hjælp af nye skabeloner til romaner (kun tilgængelige på engelsk).

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages til iOS på din iPhone og iPod touch eller på din iPad.

Nyheder i Pages 5.0 til Mac

• Brug den nye visning af indholdsfortegnelsen til let at navigere i dit dokument eller din bog. Læs mere
  • Arkiver specielle figurer til brug i andre dokumenter, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Opret skabeloner til brug som model til nye dokumenter, og få adgang til dem på enhver enhed med iCloud. Læs mere
  • Indsæt en indholdsfortegnelse på en side i et tekstbehandlingsdokument. Læs mere
  • Opret billedeksempler, så du let kan udskifte billeder uden at påvirke sidens formatering. Læs mere
  • Skift dokumentet mellem tekstbehandling og sidelayout. Læs mere
  • Forbedret ydeevne under samarbejde i dokumenter.
  • Rediger grupperede objekter under samarbejde.
  • På kinesisk, japansk og koreansk kan du nu skrive lodret i hele dokumentet eller i et individuelt tekstfelt. Læs mere

Nyheder i Pages 4.3 til iOS

Tilbyd dine bøger til download eller køb i Apple Books. Læs mere

Nyheder i Pages 4.2 til iOS

• Animer dine tegninger, og se dem komme til live i et dokument eller en bog. Læs mere
  • Linjerne strækkes, så noter i marginen holdes på plads, og noter forankres nu til tabelceller.
  • Gem let tegninger i Fotos eller Arkiver, eller del dem med andre. Læs mere
  • Understøttelse af Genveje i Siri. Kræver iOS 12. Læs mere
  • Juster linjeafstanden før og efter et afsnit, og angiv bredden af kolonner med tekst.
  • Pages understøtter nu dynamisk skrift.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 4.1 til iOS

• Optag, rediger og afspil lyd let og direkte på en side. Læs mere
  • Smarte noter markerer nu stræk og ombrydning for at følge din tekst, imens du redigerer.
  • Skift hurtigt mellem tegning og smarte noter på din iPad. Læs mere
  • En ny mulighed i Indstillinger > Pages gør det muligt at bruge Apple Pencil til at vælge og rulle på iPad. Læs mere
  • Registrer ændringer i figurer og tekstfelter.
  • Tilføj farver og billeder til baggrunde i sidelayoutdokumenter.
  • Giv diagrammer et nyt udseende med afrundede hjørner på kolonner og søjler.
  • Tilføj matematiske ligninger til sidelayoutdokumenter med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Tilføj farveforløb og billedfyld til figurer og tekstfelter.
  • Gennemse let skabeloner efter kategori.
  • Arkiver en anden hastighed på automatisk rulning for hvert dokument, når du bruger præsentationsfunktion.
  • Forbedret understøttelse af arabisk og hebraisk. Læs mere

Nyheder i Pages 4.0 til iOS

• Tegn, skriv og lav noter ved hjælp af Apple Pencil på understøttede enheder, eller brug din finger. Læs mere
    • Tilføj let tegninger med pen, blyant, farveblyant og udfyldningsværktøjer.
    • Brug smarte noter (betaversion) for at tilføje kommentarer og mærker, der forbliver forankret til den tilknyttede tekst.
  • Brug nye bogskabeloner til at oprette interaktive ePub-bøger. Læs mere
  • Samarbejd i realtid i dokumenter i Box. Læs mere
  • Tilføj et billedgalleri for at få vist en samling billeder på samme side.
  • Brug præsentationsfunktion til nemt at læse samt automatisk rulning i teksten, mens du holder en tale.
  • Opret og rediger afsnitsformater og tegnformater.
  • Få vist sider side om side, mens du arbejder. Læs mere
  • Slå modstående sider til for at formatere dit dokument som et dobbeltopslag. Læs mere
  • Opret mastersider for at holde et ensartet sidedesign i hele dokumentet.
  • Skift papirretning til liggende eller stående.
  • Gør dine dokumenter mere spændende med en række nye, redigerbare figurer.
  • Brug kransediagrammer til at visualisere data på en ny og spændende måde.
  • Brug betinget markering i tabeller til at ændre visningen af en celle, når værdien opfylder bestemte betingelser.
  • Ny indstilling til automatisk formatering af brøker under indtastning.

Nyheder i Pages 3.3 til iOS

• Den nydesignede dokumentadministration gør det nemmere at få adgang til arkiver, der er arkiveret på iCloud Drive eller hos tredjepartsleverandører af lagringsplads.
  • På iPad: Træk og slip tekst, billeder og meget mere mellem Pages og andre apps. Læs mere
  • Arbejd mere effektivt på iPad med Slide Over, Split View og den nye Dock. Læs mere
  • Få adgang til, og organiser hurtigt dine arkiver med den nye app Arkiver. Læs mere
  • Brug kommandoerne Forbind, Skæring, Subtraher og Udelad til at skabe nye figurer.
  • Brug kommandoerne Juster, Fordel, Spejlvend lodret og Spejlvend vandret til hurtigt at arrangere objekter.
  • Understøttelse af kommandoen Adskil til komplekse figurer fra figurbiblioteket. Læs mere
  • Vælg et tekstafsnit ved at trykke tre gange.
  • Forbedret PDF-eksport gør det muligt at få vist dokumentets indholdsfortegnelse i indholdsoversigten i apps til PDF-visning.
  • Forbedringer af ydeevne og stabilitet.

Nyheder i Pages 3.2 til iOS

• Gør dine dokumenter mere spændende med et bibliotek med mere end 500 professionelt tegnede figurer. Læs mere
  • Besvar kommentarer, og deltag i samtaletråde. Læs mere
  • Tilføj forbundne tekstfelter, så teksten let kan flyde fra sted til sted. Læs mere
  • De nye muligheder for automatisk rettelse og teksterstatning hjælper dig med at skrive hurtigere. Læs mere
  • Miniature for Ny side gør det nemt at navigere i dokumentet.
  • Eksporter dokumenter som ePub-bøger med fast layout. Læs mere
  • Skift margener, sidehoveder, sidefødder og papirstørrelse under samarbejde. Læs mere

Nyheder i Pages 3.1 til iOS

• Formater tekst som hævet eller sænket skrift, brug ligaturer, og skift baggrundsfarve til tekst.
  • Tilføj bogmærker, så du hurtigt kan komme fra én del af dit dokument til en anden. Læs mere
  • Tilføj elegante matematiske ligninger med LaTeX- eller MathML-tegn. Læs mere
  • Touch ID kan bruges til hurtigt at åbne adgangskodebeskyttede dokumenter på den nye MacBook Pro med Touch Bar. Læs mere
  • Importer og eksporter dokumenter i RTF (Rich Text Format). Læs mere
  • Erstat nemt manglende skrifter i dit dokument.
  • Nye henvisningsstreger gør lagkagediagrammer nemmere at læse.
  • Dato, klokkeslæt og valuta kan tilpasses dit sprog eller område.

Nyheder i Pages 3.0 til iOS

• Samarbejde i realtid (funktion i beta).
    • Rediger et dokument sammen med andre og samtidigt i Pages på en Mac, iPad, iPhone og på iCloud.com
    • Del dit dokument offentligt eller med bestemte personer.
    • Se, hvem der deltager i et dokument.
    • Se deltagernes markører, mens de redigerer. Læs mere
  • Et nyt formatvindue udnytter fordelene ved 12,9"-skærmen på iPad Pro.
  • Forbedret download – Pages downloader nu kun dokumenter fra iCloud, når du er klar til at arbejde på dem.
  • Åbn og rediger Pages ’05-dokumenter. Læs mere
  • Understøttelse af billeder med et bredt farveområde.
  • Forbedret tastaturnavigation og flere tastaturgenveje.