Nyheder i Pages til iPhone og iPad

Læs mere om de nye funktioner i Pages 12.2 til iOS og iPadOS.

Se seneste aktivitet

Hold dig opdateret om alles seneste aktiviteter i samarbejdsdokumenter, og få notifikationer, når andre deltager, kommenterer eller foretager ændringer.

Læs mere

Samarbejd i Beskeder

Del og se nemt opdateringer om dit dokument i Beskeder. Send en besked, eller start et FaceTime-opkald direkte fra et samarbejdsdokument.

Ny layoutskabelon

Start med et tomt layoutdokument for frit at arrangere tekst og grafik på siden.

Omarrangeret værktøjslinje

Indsæt hurtigt objekter, find indstillinger, og kom nemt til dine yndlingsværktøjer med værktøjslinjen, der kan tilpasses, i Pages på iPad.*

Og meget mere:

• Find almindelige handlinger som udskrivning, omdøbning og meget mere i den nye dokumentmenu på iPad.
  • Arbejd nemmere på tværs af flere dokumenter med Organisator på understøttede iPad-modeller.*
  • Fjern automatisk et billedes baggrund for at isolere motivet.*
  • Formater diagrammer med yderligere kontrolelementer til farver, linjer og talformater.

Få en komplet trinvis vejledning og oplysninger om alle funktionerne i Pages:

Brugerhåndbog til Pages på iPhone

Brugerhåndbog til Pages på iPad

* Kræver iOS 16 eller iPadOS 16

Nyheder i Pages 12.1 til iPhone og iPad

• Brug brevfletning til hurtigt at oprette personlige breve, kort og konvolutter til flere modtagere.
  • Vælg mellem stilfulde nye skabeloner til begivenhedsinvitationer og elevcertifikater.
  • Eksporter dine Pages-dokumenter som TXT-arkiver.

Nyheder i Pages 12.0 til iPhone og iPad

• Udgiv direkte til Apple Books med større filstørrelser på op til 2 GB.
  • Indsæt sidetal hvor som helst i dit dokument.
  • Redigér skriftstørrelse mere præcist med op til to decimaler.
  • Kom hurtigt i gang med at skrive et nyt dokument på iPhone – bare tryk og hold på ikonet for Pages-appen på startskærmen.
  • Læs kommentarer og spor ændringer ved hjælp af VoiceOver.

Nyheder i Pages 11.2 til iPhone og iPad

• Med Screen View ser du automatisk tekst, billeder og andre elementer i et kontinuerligt flow, der er optimeret til din iPhone-skærm, så dokumenter er endnu lettere at læse og redigere.
  • Publicer bøger med dobbeltopslag, optimerede billeder og mere fleksibel versionering.
  • Brug Hurtig formatlinje på iPhone til at ændre afsnitsformater, tekstformatering, justering, listeformater og meget mere.
  • Træk og anbring for at kopiere tekst, billeder og andre elementer mellem apps på iPhone.1
  • Med øjeblikkelig oversættelse kan du oversætte markeret tekst til op til 11 sprog og føje oversættelsen til dit dokument med et tryk.2
  • Fleksibelt samarbejde giver deltagerne mulighed for at føje andre personer til et delt dokument.2
  • Radardiagrammer hjælper dig med at lave en visuel sammenligning af flere variabler for nemt at vise ligheder og forskelle i dine data.
  • Lydgraf gør diagrammer tilgængelige for personer med synsnedsættelse ved at afspille en lydtone, der ændrer tonehøjden for at repræsentere forskellige værdier.2

1. Kræver iOS 15
2. Kræver iOS 15 eller iPadOS 15

Nyheder i Pages 11.1 til iPhone og iPad

• Link til websider, e-mailadresser og telefonnumre fra objekter som figurer, streger, billeder, tegninger eller tekstfelter.
  • De lærere, der bruger appen Skolearbejde til at tildele aktiviteter i Pages, kan nu se elevernes fremskridt, herunder antal ord og tidsforbrug.

Nyheder i Pages 11.0 til iPhone og iPad

• Brug de nye redigeringsværktøjer i Info om organisering til at justere udseendet og placeringen af objekter.
  • Brug tastaturet på skærmen til at indtaste nøjagtige værdier for tekststørrelse, afstand, tabelstørrelse med mere.
  • Tilføj eller fjern objekter eller tabelceller fra det valgte ved at trykke på dem eller trække over dem.
  • Den nye indstilling Mere > Indstillinger > Redigering bruges til altid at åbne dokumenter i redigeringsvisning.
  • Tilføj links til telefonnumre i tabelceller, tekstobjekter og figurer.
  • Understøttelse af fransk, italiensk, portugisisk, spansk og tysk i Skrible.*

* Kræver iPadOS 14.5