Hvis du ser en Core Audio-advarsel i GarageBand til iOS

Hvis du ser en Core Audio-advarsel, når du forsøger at afspille eller dele en sang på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du genstarte din enhed.

Hvis du får vist en advarsel om, at Core Audio ikke er tilgængelig, og du ikke kan afspille eller dele din sang:

1. Gem din GarageBand-sang:
    • På en iPhone eller iPod touch: Tryk på knappen Navigation på kontrollinjen, og tryk derefter på Mine sange.
    • På en iPad: Tryk på Mine sange på kontrollinjen.
  2. Genstart enheden.
  3. Åbn GarageBand, åbn den sang, du arbejder på, og prøv derefter at afspille eller dele den igen.