Søg efter og få vist e-mails på iPhone, iPad og iPod touch

Appen Mail gør det nemt at finde og holde styr på e-mails. Du kan se gruppemails i en tråd, oprette filtre, søge i flere postkasser samtidigt og meget mere.

Kom godt i gang

Få vist gruppemails

En e-mailtråd kombinerer alle svar fra flere modtagere i en gruppemail.

Tryk på  for at få vist en eksempelvisning af svarene i tråden i indbakken. Tryk på et svar for at åbne e-mailtråden.

Du kan sortere svarene i tråden efter de nyeste og holde tråden af e-mails samlet, selvom de er i forskellige postkasser. Gå til Indstillinger > Mail, og tryk på Visning af tråde. Derefter skal du vælge, hvordan du vil organisere dine tråde:

• Organiser efter tråd: Se alle svar på en e-mail kombineret i en enkelt tråd. Slå det fra for at se svar som individuelle e-mails.
  • Skjul læste beskeder: Skjul de e-mails, som du allerede har læst i en tråd.
  • Seneste besked øverst: Få vist det nyeste svar på en e-mail øverst i beskedtråden.
  • Hele tråde: Få vist alle dine samtaler i en samlet tråd, herunder e-mails, der ligger i forskellige postkasser, og sendte e-mails.

Få meddelelser, og slå lyd fra for svar på en e-mail eller tråd

Venter du svar på en vigtig e-mail? Du kan modtage en meddelelse, når nogen svarer på en e-mail eller en tråd. Sådan kan du få en meddelelse om en e-mail:

• Når du læser en e-mail, skal du trykke på knappen Svar og derefter trykke på knappen Underret mig klokkesymbol.
  • Hvis du har en iPhone med 3D Touch*, skal du trykke på en e-mail i indbakken og holde nede, skub derefter op, og tryk på Giv mig besked.

Hvis du vil ændre dine indstillinger for meddelelser for Mail, skal du gå til Indstillinger > Meddelelser > Mail. Derefter skal du kontrollere, at Tillad meddelelser er slået til under VIP- og trådmeddelelser.

Hvis du vil slå lyd fra for en e-mailtråd, skal du trykke på knappen Svar og derefter trykke på Lydløs .

*3D Touch er tilgængelig på iPhone 6s og nyere (undtagen iPhone SE).

Sådan indstilles filtre for at finde e-mails

Du kan bruge filtre til at finde e-mails, som du vil læse, og skjule resten. Du kan filtrere e-mails efter ulæste, med flag, e-mails adresseret til dig, beskeder fra VIP'er og meget mere. Sådan gør du:

1. Åbn Mail.
  2. Gå til den postkasse, du vil filtrere, og tryk på filtersymbol nederst til venstre i din indbakke.
  3. Tryk på Filtreret efter: Ulæst, og vælg det, du vil se i din indbakke.
  4. Tryk på OK.

Tryk på filtersymbol for at slå filteret fra.

Søg efter en e-mail

Brug søg til hurtigt at finde en e-mail. Du kan bruge Foreslåede søgninger til hurtigt at indsnævre dine resultater. Eller du kan søge efter en periode, indtast f.eks. februar, og tryk derefter på Februar under kategorien Datoer for at se e-mails fra februar.

Sådan søger du efter en e-mail:

1. Åbn Mail, og rul til toppen af indbakken for at finde søgefeltet.
  2. Tryk på søgefeltet, og indtast det, du leder efter. Tryk på Alle postkasser for at søge på flere konti.
  3. Hvis den e-mail, du søger efter, ikke vises på listen med forslag, skal du trykke på forstørrelsesglasset under søgefeltet.

Tryk på Annuller for at vende tilbage til indbakken.

Flere muligheder med Mail