Hvis din Bluetooth-mus ikke virker, mens Windows installeres

Bluetooth-mus, herunder Magic Mouse og Magic Mouse 2, har begrænset funktion, mens Windows installeres på din Mac-computer. Læs mere om, hvordan du kan bruge musen, mens Boot Camp installerer Windows.

Hvis du vil bruge en Bluetooth-mus, mens du installerer Windows på Mac-computeren, skal du først kontrollere, at der er dannet par med musen i macOS.

Når Boot Camp starter Windows-installeringen, vises musemarkøren på skærmen. Vent i ca. 10 sekunder, og klik med musen. Musen aktiveres, og markøren kan flyttes.

Under installeringen kan du kun venstreklikke og flytte musen. Når Boot Camp har installeret Windows og den nødvendige Apple-software til understøttelse af Windows, kan du bruge Bluetooth-musen og alle dens funktioner – f.eks. højreklik og rulning – hver gang du starter Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.