Hvis din Bluetooth-mus ikke virker, mens Windows installeres

Bluetooth-mus, herunder Magic Mouse og Magic Mouse 2, har begrænset funktion, mens Windows installeres på din Mac-computer. Læs mere om, hvordan du kan bruge musen, mens Boot Camp installerer Windows.

Hvis du vil bruge en Bluetooth-mus, mens du installerer Windows på Mac-computeren, skal du først kontrollere, at der er dannet par med musen i macOS.

Når Boot Camp starter Windows-installeringen, vises musemarkøren på skærmen. Vent i ca. 10 sekunder, og klik med musen. Musen aktiveres, og markøren kan flyttes.

Under installeringen kan du kun venstreklikke og flytte musen. Når Boot Camp har installeret Windows og den nødvendige Apple-software til understøttelse af Windows, kan du bruge Bluetooth-musen og alle dens funktioner – f.eks. højreklik og rulning – hver gang du starter Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.