Mac-computere i "Computer som ekstern USB-harddisk" via USB-C vises som "ukendt" i Windows

Hvis du bruger Boot Camp til at køre Windows på en Mac-computer, og du tilslutter en anden Mac-computer i "Computer som ekstern USB-harddisk" via USB-C, vises den tilsluttede Mac-computer som "ukendt" i Windows.

Tilslutning af en Mac-computer i "Computer som ekstern USB-harddisk" til en Windows-vært via USB-C understøttes ikke. Den tilsluttede Mac-computer vises som "ukendt" i Windows.

Den tilsluttede Mac-computer deaktiveres også og forsøger derefter at aktivere igen ca. hvert minut. Afbryd den Mac-computer, der er i "Computer som ekstern USB-harddisk", så den ikke forsøger at aktivere igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.