Brug af Indtastningsfeedback på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du bruger Indtastningsfeedback i iOS 10, kan din iOS-enhed give dig feedback, mens du indtaster, og læse tekstrettelser og ordforslag op.

Sådan indstiller du Indtastningsfeedback

Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > Tale > Indtastningsfeedback. Derefter kan du slå følgende til:

• Tegnfeedback: Slå Tegn til for at få enheden til at læse bogstaver op, mens du indtaster. Slå Info om tegn til for at få enheden til at udtale bogstavet fonetisk.
  • Læs ord op: Få enheden til at sige et ord, mens du indtaster det.
  • Læs auto-tekst op: Få enheden til at oplæse automatiske rettelser og automatiske ændringer til store bogstaver op, når de forekommer.
  • Læs forudsigelser op: Du kan trykke på et ord og holde nede for at høre tekstforudsigelser, mens du indtaster.