Brug enkelt login på din iOS-enhed eller dit Apple TV

Log ind på din tv-udbyder på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV. Få øjeblikkelig adgang til de understøttede videoapps, som følger med dit betalte tv-abonnement.

Tilgængeligheden af enkelt login kan variere efter land og region.

Log ind med enkelt login

Du kan slå enkelt login til i Indstillinger, når du bruger en understøttet app første gang. Når du er logget ind, vil alle andre understøttede apps automatisk logge dig ind, så du ikke behøver indtaste dine oplysninger igen. Hvis din tv-udbyder har sin egen app, downloader din enhed den muligvis automatisk, efter at du er logget ind.

Sådan logger du ind via dit Apple TV

Du kan kun logge ind med én tv-udbyder ad gangen. Sådan gør du:

1. Kontroller, at du har den seneste version af tvOS.
  2. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tv-udbyder, og vælg Log ind.
  3. Søg efter din tv-udbyder*, og vælg den.
  4. Vælg den e-mail, som du bruger til din konto hos din tv-udbyder. Hvis den ikke står på listen, skal du vælge Skriv ny og indtaste dine kontooplysninger. Hvis du ikke kender e-mailen eller adgangskoden til din konto, skal du kontakte din tv-udbyder.
  5. Indtast din adgangskode, og klik derefter på Log ind.

*Hvis din tv-udbyder understøtter enkelt login, vil du blive bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til din konto hos din tv-udbyder. Hvis din tv-udbyder ikke understøtter enkelt login, gemmes din tv-udbyder, så du ikke skal vælge den igen, men du skal stadig logge ind på hver app med kontooplysningerne for din tv-udbyder.

Sådan logger du ind via din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan kun logge ind med én tv-udbyder ad gangen. Sådan gør du:

1. Kontroller, at du har den seneste version af iOS.
  2. Gå til Indstillinger > Tv-udbyder.
  3. Søg efter din tv-udbyder*, og vælg den.
  4. Indtast kontooplysningerne for din tv-udbyder. Hvis du ikke kan huske oplysningerne, kan du trykke på Glemt id | Glemt adgangskode.
  5. Når du har indtastet kontooplysningerne for din tv-udbyder, skal du trykke på Log ind.

*Hvis din tv-udbyder understøtter enkelt login, vil du blive bedt om at indtaste brugernavnet og adgangskoden til din konto hos din tv-udbyder. Hvis din tv-udbyder ikke understøtter enkelt login, gemmes din tv-udbyder, så du ikke skal vælge den igen, men du skal stadig logge ind på hver app med kontooplysningerne for din tv-udbyder.

Skift eller log af din tv-udbyder

Hvis du skifter tv-udbyder, kan du fjerne dine nuværende enkelt login-kontooplysninger eller indstille et andet enkelt login. Sådan gør du:

1. På Apple TV: Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Tv-udbyder. På iOS: Gå til Indstillinger > Tv-udbyder.
  2. Klik eller tryk på din nuværende tv-udbyder.
  3. Klik eller tryk på Fjern tv-udbyder.
  4. Søg efter din nye tv-udbyder, og følg derefter trinnene for at logge ind.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.