Afspilning af video med billede i billede på Mac-computere

Afspil video i et flydende vindue, så du kan have ét øje på videoen og et andet øje på det, du ellers er i gang med.

Mac-computer, der viser et vindue med billede i billede

Med billede i billede kan du se en video i et vindue, som kan gøres større eller mindre og ikke er skjult bag andre vinduer, så du kan se videoen, mens du laver andre ting. Se det seneste afsnit af din yndlingsserie, mens du tjekker e-mail, eller se den vigtige kamp, mens du spiller et spil.

Billede i billede er tilgængeligt på Mac-computere, der kører macOS Sierra.

Start eller stop billede i billede

Sådan starter du billede i billede:

1. Åbn en video med en app, som understøtter billede i billede, f.eks. Safari eller iTunes. Safari understøtter billede i billede på websider, der bruger HTML5 til videoafspilning – f.eks. YouTube og Vimeo.
  2. Klik på knappen til billede i billede på betjeningspanelet for videoen:

Betjeningspanel i iTunes

Hvis der ikke vises en knap til billede i billede, skal du holde Control-knappen nede og dobbeltklikke inde i videoen for at åbne en genvejsmenu. Vælg derefter Start billede i billede, hvis dette er tilgængeligt.

Sådan stopper du billede i billede:

• Klik på knappen til lukning (x) eller knappen til billede i billede i vinduet med billede i billede.
  • Du kan også lukke det vindue eller den browserfane, som videoen stammer fra.

Flyt eller skift størrelse på vinduet med billede i billede

• Hvis du vil flytte vinduet til et andet hjørne af skærmen, skal du bare trække det til det pågældende hjørne. Hvis du holder Kommandotasten nede, mens du trækker, kan du helt frit vælge, hvor på skærmen du vil placere vinduet.
  • Hvis du vil gøre vinduet større eller mindre, skal du trække i vinduets kant eller hjørne.