macOS Sierra: Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner

Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner kan få macOS Sierra til at foretage en uventet genstart (kernelpanik).

Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner kan få macOS Sierra til at stoppe med at svare og foretage en uventet genstart når tilsluttede Steinberg-enheder frakobles eller slukkes. Hvis dette sker, får du mulighed for at flytte komponenter af dette program til papirkurven. Det deaktiverer Yamaha Steinberg USB Driver, så problemet ikke opstår igen.

Download Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.10 eller en senere version, eller kontakt Steinberg for at se, om der er en opdatering, som er kompatibel med den macOS-version, du bruger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.