macOS Sierra: Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner

Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner kan få macOS Sierra til at foretage en uventet genstart (kernelpanik).

Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.9 og tidligere versioner kan få macOS Sierra til at stoppe med at svare og foretage en uventet genstart når tilsluttede Steinberg-enheder frakobles eller slukkes. Hvis dette sker, får du mulighed for at flytte komponenter af dette program til papirkurven. Det deaktiverer Yamaha Steinberg USB Driver, så problemet ikke opstår igen.

Download Yamaha Steinberg USB Driver version 1.9.10 eller en senere version, eller kontakt Steinberg for at se, om der er en opdatering, som er kompatibel med den macOS-version, du bruger.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.