Om tilmelding til Apple Education Community

Læs om Apple Education Community, og hvordan du tilmelder dig.

Apple Education Community er et online, professionelt læringscenter designet til undervisere, der bruger Apple-teknologi til at skabe engagerende læringsoplevelser for deres elever. Apple Education Community har to primære områder: Learning Center (tidligere kaldet Apple Teacher Learning Center) og Forum – et sikkert område til samarbejde blandt undervisere, hvor de kan opnå kontakt til og lære af hinanden.

Learning Center tilbyder selvstudier til opbygning af færdigheder, lektionsideer og inspiration fra Apple. Med tilgængelige ressourcer på 16 sprog kan undervisere opbygge stærke grundlæggende færdigheder til brug af iPad og Mac og styrke elevernes læring med Pages, Keynote, Numbers, GarageBand og iMovie. Efterhånden som undervisere lærer, kan de opnå anerkendelse gennem Apple Teacher Program og få adgang til yderligere læringsressourcer.

Forum* giver undervisere mulighed for at opnå kontakt til kolleger og modtage coaching og mentoring fra Apple-eksperter. Undervisere kan stille spørgsmål, diskutere relevante emner og dele historier og ressourcer, der påvirker læring og meget andet. Community-medlemmer med Forum-profiler kan følge andre medlemmer for at forblive i kontakt og blive inspireret. Du kan læse mere om at bruge Forum i hjælperessourcerne for Forum.

* Forum er tilgængeligt på amerikansk engelsk i Australien, Canada, Irland, New Zealand, Storbritannien og USA. Indhold godkendt til offentlig visning i Forum er tilgængeligt som skrivebeskyttet for alle brugere. Visse samarbejdsfunktioner i og områder af Forum er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog eller i alle lande eller områder.

Tilmeld dig med dit Apple‑id

Medlemskab af Apple Education Community er gratis og giver ubegrænset adgang til en stadigt større samling af ressourcer. Når du bliver medlem, får du adgang til Apple Teachers professionelle læringsprogram og alle dets fordele. Du kan bruge dit personlige Apple-id til at tilmelde dig Apple Education Community, eller du kan bruge et administreret Apple-id, der er tildelt af din skole, hvis din rolle er instruktør, leder eller administrator. Administrerede Apple-id'er med en elevrolle har ikke adgang til Apple Education Community.

Hvis du ikke har et personligt Apple-id, kan du læse om, hvordan du opretter et.

Få e-mailopdateringer

Som medlem af Apple Education Community kan du tilmelde dig til at modtage e-mails og på den måde holde dig opdateret om inspirerende historier, praktiske tips og friske ideer til at hjælpe dig med at integrere Apple-produkter og -apps i dine lektioner. Du kan bekræfte din e-mailadresse og opdatere indstillingerne for dit Apple-id på appleid.apple.com.

Se, hvor medlemskab af Apple Education Community er tilgængeligt

Land eller område

Sprog

Australien

Engelsk

Østrig

Engelsk
Tysk

Belgien

Engelsk
Fransk
Hollandsk

Brasilien

Engelsk
Portugisisk

Canada

Engelsk
Fransk

Chile

Engelsk
Spansk

Kina, fastlandet

Forenklet kinesisk

Colombia

Engelsk
Spansk

Danmark

Engelsk

Finland

Engelsk

Frankrig

Engelsk
Fransk

Tyskland

Engelsk
Tysk

Hongkong

Engelsk

Indien

Engelsk

Indonesien

Engelsk

Irland

Engelsk

Italien

Engelsk
Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Engelsk
Fransk
Tysk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Engelsk
Spansk

Holland

Engelsk
Hollandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Engelsk
Norsk

Filippinerne

Engelsk

Singapore

Engelsk

Sydafrika

Engelsk

Spanien

Engelsk
Spansk

Sverige

Engelsk
Svensk

Schweiz

Engelsk
Fransk
Tysk

Taiwan

Engelsk
Traditionelt kinesisk

Thailand

Engelsk
Thai

Tyrkiet

Engelsk

Forenede Arabiske Emirater

Engelsk

Storbritannien

Engelsk

USA

Engelsk
Spansk

Vi opdaterer denne side, efterhånden som programmet bliver tilgængeligt i flere lande og områder.

Har du problemer med at tilmelde dig?

Hvis du har problemer med at tilmelde dig Apple Education Community, kan du kontakte Apple-support.