Om tilmelding til Apple Teacher-programmet

Apple Teacher-programmet blev skabt for at støtte og hylde undervisere. Programmet hjælper undervisere med at bruge de fantastiske muligheder i iPad, Mac og indbyggede apps i klasseværelset. Når du tilmelder dig, får du adgang til Apple Teacher Learning Center, hvor du kan opbygge kompetencer, få badges og blive anerkendt som Apple Teacher. Du modtager også nyheder og opdateringer med historier fra undervisere, tips og undervisningsideer.

Læs mere om Apple Teacher-programmet.

Tilmelding kræver et Apple-id

Tilmeld dig Apple Teacher-programmet med dit personlige Apple-id (anbefales) eller et administreret Apple-id (tildelt af din skole). Det administrerede Apple-id skal være tildelt en rolle som underviser, leder eller administrator. Administrerede Apple-id'er, der er tildelt en rolle som studerende, har ikke adgang til Apple Teacher-programmet.

Hvis du ikke har et personligt Apple-id, kan du læse om, hvordan du opretter et.

Din e-mailadresse til opdateringer

Som medlem af Apple Teacher-programmet modtager du e-mailopdateringer med historier fra andre undervisere, tips og nyttige ideer til din undervisning. Opdateringerne sendes til den e-mailadresse, der er knyttet til dit Apple-id. Du kan tjekke denne e-mailadresse og opdatere indstillingerne for dit Apple-id på appleid.apple.com.

Apple Teacher-programmet er tilgængeligt i følgende lande og områder:

Land eller område

Sprog

Australien

Engelsk

Østrig

Engelsk
Tysk

Belgien

Engelsk
Fransk
Hollandsk

Brasilien

Engelsk
Portugisisk

Canada

Engelsk
Fransk

Chile

Engelsk
Spansk

Kina, fastlandet

Forenklet kinesisk

Colombia

Engelsk
Spansk

Danmark

Engelsk

Finland

Engelsk

Frankrig

Engelsk
Fransk

Tyskland

Engelsk
Tysk

Hongkong

Engelsk

Indien

Engelsk

Indonesien

Engelsk

Irland

Engelsk

Italien

Engelsk
Italiensk

Japan

Japansk

Luxembourg

Engelsk
Fransk
Tysk

Malaysia

Engelsk

Mexico

Engelsk
Spansk

Holland

Engelsk
Hollandsk

New Zealand

Engelsk

Norge

Engelsk
Norsk

Filippinerne

Engelsk

Singapore

Engelsk

Sydafrika

Engelsk

Spanien

Engelsk
Spansk

Sverige

Engelsk
Svensk

Schweiz

Engelsk
Fransk
Tysk

Taiwan

Engelsk
Traditionelt kinesisk

Thailand

Engelsk
Thai

Tyrkiet

Engelsk

Forenede Arabiske Emirater

Engelsk

Storbritannien

Engelsk

USA

Engelsk
Spansk

Vi opdaterer denne side, efterhånden som programmet bliver tilgængeligt i flere lande og områder.

Har du problemer med at tilmelde dig?

Hvis du har problemer med at tilmelde dig Apple Teacher-programmet, kan du få hjælp fra AppleCare. Kontakt AppleCare nu.