Om opdateringen OS X El Capitan v10.11.6

Denne opdatering anbefales til alle brugere af OS X El Capitan.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.6 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering sikrer følgende:

• Løser et problem, som kan forhindre lagring af indstillinger på konti, hvor børnesikring er slået til.
  • Løser et problem, som forhindrede nogle netværksenheder, som f.eks. højttalere og multifunktionsprintere, i at få adgang til SMB-delingspunkter.

Virksomhedsindhold:

• Forbedrer starttiden, når der oprettes forbindelse til en NetBoot-server.
  • Løser et problem, som kan forhindre start fra et NetBoot-billede, som er oprettet med et installeringsprogram til OS X v10.11.4 eller OS X v10.11.5.
  • Løser et problem, som kan medføre, at Active Directory-godkendelse tager længere tid end ventet.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du får denne opdatering til OS X.