Ændringer i de nye Sider med kunstner

Gå på opdagelse i en kunstners bagkatalog, og find musikken via de forbedrede Sider med kunstner.

Med Apple Music i iOS 12 er det nu lettere at gennemse en kunstners bagkatalog og opdage ny musik, du kan afspille. Følgende ændringer er foretaget i de nye Sider med kunstner:

• Forbedret organisering: Sider med Kunstner er nu bedre organiseret, så det bliver lettere at finde den musik, du søger, herunder Essential Albums (Essentielle album) og en fremhævet udgivelse øverst på den enkelte kunstners side.
  • Personalized Artist Radio (Personlig kunstnerradio): Alle Apple Music-kunstnere har nu deres egen radiostation. Tryk på  øverst på en vilkårlig Side med kunstner for at afspille musik fra en kunstners bagkatalog.

Opslag i Connect fra kunstnere understøttes ikke længere.

Apple Music-funktionerne varierer afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.