Brug af Connect i Apple Music

Følg dine foretrukne kunstnere i Connect for at få vist deres delte opdateringer.

Følg en kunstner

Find den kunstner, som du gerne vil følge, og gå til vedkommendes side. Følg derefter disse trin:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på , og tryk derefter på "Følg på Connect følg på Connect".
  • På en Mac eller pc: Klik på , og vælg derefter Følg.
  • På en Android-telefon: Tryk på , og tryk derefter på "følg på Connect Følg på Connect".

Når du følger en kunstner, bliver nye opslag fra kunstneren automatisk føjet til dine Connect-opslag. Du kan se Connect-opslag nederst på fanen Til dig i appen Musik eller på fanen Connect under Til dig i iTunes.

Du kan følge en kunstner, selvom du ikke har kunstnerens musik i dit bibliotek.

Administrer de kunstnere, som du følger

Følg disse trin, hvis du vil se, hvem du følger, eller hvis du ikke længere ønsker at følge en kunstner:

• På en iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til fanen Til dig: Tryk på kontosymbol eller dit billede i øverste højre hjørne, rul til bunden af din profilside, og tryk derefter på Vis konto > "Find flere kunstnere og kuratorer". Hvis du ikke har indstillet en Apple Music-profil, skal du bare trykke på "Find flere kunstnere og kuratorer". Hvis du ikke længere ønsker at følge en kunstner, skal du klikke på følg ikke længere på Connect til højre for kunstnerens navn.
  • På en Mac eller pc: Gå til fanen Til dig, klik på  eller på dit billede i øverste højre hjørne, og klik derefter på Følg. Hvis du ikke længere ønsker at følge en kunstner, skal du klikke på  under kunstnerens navn.
  • På en Android-telefon: Find den kunstner, som du ikke længere ønsker at følge. Gå til deres side med oplysninger, tryk på  og derefter "følg ikke på Connect Følg ikke på Connect".

Stop med at følge kunstnere automatisk

Hvis du vil stoppe med at følge kunstnere automatisk, når du føjer deres sange til dit musikbibliotek, skal du følge disse trin på din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Til dig, og tryk derefter på kontosymbolet eller på dit billede. Rul ned i bunden af din profilside, og tryk på Vis konto > "Find flere kunstnere og kuratorer". Hvis du ikke har indstillet en Apple Music-profil, skal du bare trykke på "Find flere kunstnere og kuratorer". Slå derefter Følg automatisk kunstnere fra.

Slå adgangen til Connect fra

Du kan slå adgangen til Connect fra under Begrænsninger. Læs mere om, hvordan du bruger Begrænsninger på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på din Mac eller pc.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område.