Opdateringen OS X El Capitan v10.11.5

Denne opdatering anbefales til alle brugere af OS X El Capitan.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.5 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac og anbefales til alle brugere.

Opdateringen omfatter følgende ændringer:

• Der er løst et problem, hvor anvendelse af en konfigurationsbeskrivelse til indstilling af allowSpotlightInternetResults til False medførte, at Spotlight brugte store mængder CPU-tid.
  • Der er løst et problem, hvor anvendelse af en konfigurationsbeskrivelse til indstilling af ShutDownDisabledWhileLoggedIn til True ikke havde nogen effekt.
  • Der er løst et problem, hvor kun et enkelt NetBoot-billede blev vist i ruden Startdisk i Systemindstillinger, selv hvis der var konfigureret flere NetBoot-billeder på serveren.

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Læs mere om, hvordan du får denne opdatering til OS X.