Føj billeder til dit projekt i Fotos til OS X

Læs, hvordan du bruger indholdsoversigten i Fotos til at trække og slippe billeder i dit projekt.

Når du opretter et projekt i Fotos, f.eks. en bog eller et lysbilledshow, kan du føje flere billeder til det ved at trække og slippe fra indholdsoversigten.

Først skal du sikre, at indholdsoversigten er synlig i venstre side af Fotos. Det kan du gøre på to måder:

• Fra menuen Oversigt skal du vælge Vis indholdsoversigt.
  • Eller du kan trykke på Kommando-, Alternativ- og S-tasten.

Når indholdsoversigten er synlig, kan du se alle dine album og projekter. Sådan føjer du billeder til et projekt:

1. Vælg et album i indholdsoversigten. Du kan vælge et, du har oprettet, eller du kan bruge albummet Alle fotografier.
  2. Vælg de billeder, du vil føje til et projekt. For at vælge flere billeder kan du holde Kommandotasten nede, når du klikker.
  3. Træk de valgte billeder fra indholdsoversigten og slip dem i det projekt, du vil føje dem til.