Føj billeder til dit Fotos-projekt på Mac

Læs mere om, hvordan du bruger indholdsoversigten i Fotos til at trække og slippe billeder ind i dit projekt.

Når du har oprettet et projekt i Fotos, som f.eks. en bog eller et lysbilledshow, kan du føje flere billeder til det ved at trække og slippe fra indholdsoversigten.

Sørg først for, at indholdsoversigten er synlig til venstre i Fotos. Det kan du gøre på to måder:

• Vælg Vis indholdsoversigt i menuen Oversigt.
  • Eller tryk på Kommando-Alternativ-S.

Når indholdsoversigten er synlig, kan du se alle dine album og projekter. Sådan føjer du billeder til et projekt:

1. Vælg et album i indholdsoversigten. Du kan vælge et, som du har oprettet, eller du kan bruge albummet Alle fotos.
  2. Vælg de billeder, som du vil føje til dit projekt. Hold Kommandotasten nede, mens du klikker, for at vælge flere billeder.
  3. Træk de valgte billeder over til indholdsoversigten, og giv slip over det projekt, som du vil føje dem til.