Tilføjelse af en sang på en spilleliste i Apple Music uden tilføjelse i bibliotek

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du føje sange til spillelister uden at føje dem til dit bibliotek.

Hvis du har Apple Music, og du føjer en sang til en spilleliste fra Apple Music-kataloget, kan du slå muligheden for automatisk tilføjelse til dit bibliotek fra. Hvis du f.eks. opretter en spilleliste med julemusik, kan du føje sange til denne spilleliste og undgå, at sangene afspilles, når du lytter til dit bibliotek med Bland slået til.

Før du kan ændre dine indstillinger, skal du sørge for, at du har de nyeste versioner af iOS, iPadOSmacOS, tvOS og appen Apple Music til Android.

Læs mere om, hvordan du opretter og deler spillelister.

Slå Tilføj sange fra spilleliste fra

Følg trinnene nedenfor for din enhed.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Indstillinger.
  2. Rul ned, og tryk på Musik.
  3. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.

På Mac

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.
  3. Klik på fanen Avanceret.
  4. Fjern markeringen ved "Føj sange til bibliotek, når de føjes til spillelister".
  5. Klik på OK.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Apps > Musik.
  3. Rul ned til "Føj sange fra playliste til bibliotek", og sluk derefter.
    Et Apple TV, der viser skærmen Musikindstillinger. Indstillingen

På din Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Tryk på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.

Flyt sange fra dit bibliotek til en spilleliste

1. Slet sangen i dit bibliotek. Dette fjerner også sangen fra alle spillelister og enheder, der har Synkroniser bibliotek slået til.
  2. Søg efter den fjernede sang i Apple Music.
    • På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på sangen, og hold nede.
    • På Mac: Klik på knappen Mere  ved siden af sangen.
  3. Tryk eller klik på Føj til spilleliste.