Tilføjelse af en sang på en spilleliste i Apple Music uden tilføjelse i bibliotek

Apple Music-abonnenter kan føje sange til spillelister uden at føje dem til biblioteket.

Hvis du har Apple Music, og du føjer en sang til en spilleliste fra Apple Music-kataloget, kan du slå muligheden om automatisk tilføjelse til dit bibliotek fra. Hvis du f.eks. opretter en spilleliste med julemusik, kan du føje sange til denne spilleliste og undgå, at sangene afspilles, når du lytter til dit bibliotek i juli med Bland slået til.

Før du kan ændre dine indstillinger, skal du sørge for, at du har de nyeste versioner af iOS, macOS, iTunes, tvOS og appen Apple Music til Android.

Læs mere om, hvordan du opretter og deler spillelister.

På din iPhone, iPad, iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik.
  2. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.
    En iPhone X med Musikindstillinger åbnet.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Gå til fanen Generelt, og fjern markeringen af "Føj sange til bibliotek, når de føjes til spillelister" for at slå funktionen fra.
    Indstillingspanelet i iTunes på fanen Generelt. Afkrydsningsfeltet
  4. Klik på OK for at arkivere ændringerne.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Apps > Musik.
  2. Skub ned på Touch-overfladen på din fjernbetjening for at få vist "Føj sange fra spilleliste til bibliotek", og klik på Touch-overfladen for at slå den fra.
    Et Apple TV, der viser skærmen Musikindstillinger. Indstillingen

På din Android-telefon

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Tryk på menusymbolet i øverste venstre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.
    En Android-telefon med Indstillinger åbnet i appen Apple Music.

Flyt sange fra dit bibliotek til en spilleliste

Hvis du har sange i dit bibliotek, som du vil flytte til en spilleliste og fjerne fra dit iCloud-musikbibliotek, skal du først slette sangen fra dit bibliotek. Så fjernes den fra alle spillelister. Tilføj derefter sangen fra Apple Music-kataloget igen, og føj den kun til en spilleliste.