Tilføjelse af en sang på en spilleliste i Apple Music uden tilføjelse i bibliotek

Apple Music-abonnenter kan føje sange til spillelister uden at føje dem til biblioteket.

Hvis du har Apple Music, og du føjer en sang til en spilleliste fra Apple Music-kataloget, kan du slå muligheden om automatisk tilføjelse til dit bibliotek fra. Hvis du f.eks. opretter en spilleliste med julemusik, kan du føje sange til denne spilleliste og undgå, at sangene afspilles, når du lytter til dit bibliotek i juli med Bland slået til.

Når du har opdateret alle dine enheder til den nyeste software (iOS 9.3 eller nyere, iTunes 12.3.3 eller nyere, tvOS 9.2 eller nyere og Apple Music 0.9.7 eller nyere på Android), og du prøver at føje en sang fra Apple Music-kataloget til dit bibliotek, bliver du spurgt, om du vil føje sangen til dit bibliotek eller kun til en spilleliste.

Du kan når som helst ændre indstillingen, så sange føjes til dit bibliotek. Når du ændrer denne indstilling på én enhed, gælder ændringen for alle andre enheder, hvor du har logget ind med det samme Apple-id.

På din iPhone, iPad, iPod touch

Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch kører iOS 9.3 eller nyere. (Læs om, hvordan du opdaterer iOS-softwaren på din enhed). Følg derefter disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Musik.
  2. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.

På din Mac eller pc

Sørg for, at din Mac eller pc har iTunes 12.3.3 eller nyere. (Hent den nyeste version af iTunes). Følg derefter disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Gå til fanen Generelt, og fjern markeringen af "Føj sange til bibliotek, når de føjes til spillelister" for at slå funktionen fra.
  4. Klik på OK for at arkivere ændringerne.

På dit Apple TV (4. generation)

Sørg for, at dit Apple TV (4. generation) kører tvOS 9.2 eller nyere. (Læs om, hvordan du opdaterer softwaren på dit Apple TV). Følg derefter disse trin:

1. Gå til Indstillinger > Apps > Musik.
  2. Skub ned på Touch-overfladen på din fjernbetjening for at få vist "Føj sange fra spilleliste til bibliotek", og klik på Touch-overfladen for at slå den fra.

På din Android-telefon

Sørg for, at du har Apple Music 0.9.7 eller nyere. Følg derefter disse trin:

1. Åbn appen Apple Music.
  2. I øverste venstre hjørne skal du trykke på menusymbolet android-menusymbol .
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Slå "Tilføj sange fra spilleliste" fra.

Flyt sange fra dit bibliotek til en spilleliste

Hvis du har sange i dit bibliotek, som du vil flytte til en spilleliste og fjerne fra dit iCloud-musikbibliotek, skal du først slette sangen fra dit bibliotek. Så fjernes den fra alle spillelister. Tilføj derefter sangen fra Apple Music-kataloget igen, og føj den kun til en spilleliste.