Om opdateringen macOS Sierra 10.12.1

Denne opdatering anbefales til alle macOS Sierra-brugere.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.1 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere. Denne opdatering sikrer følgende:

• Tilføjer et automatisk smart album i Fotos til billeder med dybdeeffekter, der er taget på en iPhone 7 Plus.
  • Forbedrer kompatibiliteten med Microsoft Office ved brug af Skrivebord og Dokumenter i iCloud.
  • Løser et problem, som kan forhindre opdateringer i Mail, hvis du bruger en Microsoft Exchange-konto.
  • Løser et problem, som til tider gjorde, at tekst blev indsat forkert ved brug af Universel udklipsholder.
  • Forbedrer stabiliteten, når Auto-login bruges på Apple Watch.
  • Forbedrer sikkerheden og stabiliteten i Safari.
  • Løser et problem, der kan få Mail til at vise unødvendige adgangskoder til AOL-konti.
  • Forbedrer kompatibiliteten med Fujitsus ScanSnap-scanningsoftware.
  • Retter en filterrelateret fejl, som opstår ved udskrivning på nogle Canon-printere.
  • Løser et problem, som kan forhindre, at Grapher-arkiver åbnes.
  • Genintroducerer muligheden "Brug aldrig skrifter mindre end" til visning af skrifter på websider i Safari.

Virksomhedsindhold:

• Forbedrer stabiliteten i System Image Utility og imagetool ved oprettelse af netværksdiskbilleder.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.