Om opdateringen macOS Sierra 10.12.1

Denne opdatering anbefales til alle macOS Sierra-brugere.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.1 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere. Denne opdatering sikrer følgende:

• Tilføjer et automatisk smart album i Fotos til billeder med dybdeeffekter, der er taget på en iPhone 7 Plus.
  • Forbedrer kompatibiliteten med Microsoft Office ved brug af Skrivebord og Dokumenter i iCloud.
  • Løser et problem, som kan forhindre opdateringer i Mail, hvis du bruger en Microsoft Exchange-konto.
  • Løser et problem, som til tider gjorde, at tekst blev indsat forkert ved brug af Universel udklipsholder.
  • Forbedrer stabiliteten, når Auto-login bruges på Apple Watch.
  • Forbedrer sikkerheden og stabiliteten i Safari.
  • Løser et problem, der kan få Mail til at vise unødvendige adgangskoder til AOL-konti.
  • Forbedrer kompatibiliteten med Fujitsus ScanSnap-scanningsoftware.
  • Retter en filterrelateret fejl, som opstår ved udskrivning på nogle Canon-printere.
  • Løser et problem, som kan forhindre, at Grapher-arkiver åbnes.
  • Genintroducerer muligheden "Brug aldrig skrifter mindre end" til visning af skrifter på websider i Safari.

Virksomhedsindhold:

• Forbedrer stabiliteten i System Image Utility og imagetool ved oprettelse af netværksdiskbilleder.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.