Download af indhold fra iCloud ved brug af Optimeret lagring

Optimeret lagring, der er tilgængelig i macOS Sierra eller nyere, kan spare plads ved at arkivere dit indhold i iCloud og gøre det tilgængeligt efter behov. Sådan downloader du indhold på eget initiativ.

Sådan downloader du arkiver og mapper fra iCloud Drive

Hvis du vil downloade et arkiv fra iCloud Drive, skal du enten åbne arkivet eller klikke på knappen Hent  ved siden af navnet. Når du downloader en mappe, bliver hele mappens indhold downloadet.

Sådan downloader du billeder og videoer fra iCloud-fotos

I Fotos skal du dobbeltklikke på billeder eller videoer for at få dem vist enkeltvist. Versionen af billedet eller videoen i høj opløsning downloades automatisk fra iCloud-fotos.

Sådan downloader du bilag i e-mails

Åbn e-mailen, og klik på downloadsymbolet  for bilaget. Hvis du ikke kan se downloadsymbolet, er bilaget allerede downloadet.

Sådan downloader du købte film og tv-udsendelser

Apple TV og iTunes har også en downloadknap til at downloade købt indhold igen. Læs mere om, hvordan du downloader apps, musik, film, tv-udsendelser og bøger igen.

Læs mere

Når du har downloadet et arkiv, en mappe, en film, en tv-udsendelse, et billede, et e-mailbilag eller en video, beholder Optimeret lagring emnet på din Mac, indtil der er brug for mere lagringsplads.