Hvis GarageBand ikke virker på din iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjælp, hvis du ikke kan åbne GarageBand, eller hvis dit projekt ikke kan åbnes eller afspilles.

Prøv igen efter hvert trin

1. Gå til App Store, og tryk på Opdateringer. Find GarageBand på listen. Hvis der vises Opdater ved siden GarageBand, skal du trykke på Opdater. Hvis ikke, kan du springe dette trin over.
  2. Hvis du bruger GarageBand med Audio Units-udvidelser eller Inter-App Audio-apps som instrumenter eller effekter, skal du kontrollere, om der er opdateringer fra producenten.
  3. Hvis du bruger en ekstern lydgrænseflade, skal du afbryde den. Hvis GarageBand virker, skal du muligvis opdatere eller tjekke din lydgrænseflade.
  4. Slet eventuelle Audio Units-udvidelser eller Inter-App Audio-apps.
  5. Opret en ny sang, og afspil den. Hvis det virker, skal du kontrollere dine øvrige sange og solospor for at se, hvilken sang eller hvilket spor der var skyld i problemet.
  6. Nulstil GarageBand. Gå til Indstillinger > GarageBand, og tryk derefter på Nulstil GarageBand. En nulstilling af GarageBand påvirker ikke dine sange, forindstillinger eller elementer. Andre tilpassede indstillinger, f.eks. 24-bit lydopløsning og indstillinger for multisporsoptagelse, nulstilles til standardindstillingerne.
  7. Opret en sikkerhedskopi af din enhed. Slet derefter GarageBand, og gendownload appen

Fungerer det stadig ikke? Kontakt Apple-support.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.