Slå lydbeskrivelser til på din Mac

Når du slår lydbeskrivelser til for en video, får du beskrevet scenerne i videoen.

Sådan slår du lydbeskrivelser til for en video

Hvis den video, du ser, indeholder indhold med lydbeskrivelser (AD), kan du slå lydbeskrivelser til på samme måde som du slår undertekster til eller ændrer lydsprog. Dette fungerer med programmer som Apple TV-appen, iTunes, QuickTime Player, Dvd-afspiller og HTML5-video i Safari.

1. Hold din markør over videoen for at få vist betjeningsmuligheder for afspilning.
  2. Klik på boblesymbolet for captions .
  3. Vælg et lydspor med lydbeskrivelse eller en anden lydindstilling.
    TV-app-afspiller med menuen Beskrivelser åben

Nogle programmer og websteder fra andre producenter benytter sig af tilpassede betjeningsmuligheder for afspilning. Hvis du ved, at en video indeholder lydbeskrivelser, men du ikke kan se, hvordan du slår disse til, skal du muligvis kontakte udvikleren af programmet eller webstedet for at få flere oplysninger.

Sådan slår du lydbeskrivelser til som standard for alle videoer

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Tilgængelighed.
  2. Klik på Beskrivelser i indholdsoversigten.
  3. Vælg "Afspil lydbeskrivelser, når de er tilgængelige".
    Tilgængelighed Systemindstillinger Beskrivelser med

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.