Slå lydbeskrivelser til i iTunes til Windows

I iTunes til Windows kan du slå lydbeskrivelser til for at få beskrevet scener i videoer.

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd og undertekster:

1. Hold musemarkøren over videoen.
  2. Klik på taleboblen talebobleikonet.
  3. Vælg den lydbeskrivelsesindstilling, du vil bruge.

Yderligere oplysninger

Ikke alle videoer indeholder spor med lydbeskrivelser. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og apps fra andre producenter indeholder tilpassede muligheder for lydindstillinger til videoer. Hvis der ikke vises lydindstillinger ved visning af en video fra et websted, skal du se i dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af appen for at få yderligere oplysninger.

Du kan også slå lydbeskrivelser til på andre enheder ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

Læs, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.