Sådan slår du lydbeskrivelser til på din iPhone eller iPad

På iPhone og iPad kan du slå lydbeskrivelser til for at få scener i videoer beskrevet.

Brug lydbeskrivelser i Indstillinger

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.

2. Tryk på Lydbeskrivelser.

3. Slå Lydbeskrivelser til.

Knappen Lydbeskrivelser i Indstillinger på iPhone

Sådan slår du lydbeskrivelser til i Apple TV-appen

1. Åbn Apple TV-appen.

2. Tryk på skærmen, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet.

3. Vælg det lydbeskrivelsesspor, som du gerne vil bruge.

Find ud af, om en film eller tv-serie har lydbeskrivelser.

Hvis du ikke kan se lydbeskrivelser

• Ikke alle videoer har lydbeskrivelsesspor. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

• Nogle websteder og programmer fra andre producenter indeholder muligheder for at tilpasse lydindstillinger for videoer. Hvis der ikke vises kontrolelementer til lyd, når der afspilles video fra et websted, skal du læse dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af programmet for at få flere oplysninger.

• Find ud af, om en film eller tv-serie har lydbeskrevet indhold.

Hvis du har slået lydbeskrivelser fra, men stadig hører menubeskrivelser, er VoiceOver muligvis slået til. Læs mere om, hvordan du slår VoiceOver fra.

Få flere oplysninger om, hvordan du slår lydbeskrivelser til på en anden enhed:

Apple TV-appen er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Find ud af, hvor Apple TV-appen er tilgængelig.