Slå lydbeskrivelser til på din iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone, iPad og iPod touch kan du slå lydbeskrivelser til for at få beskrevet scener i videoer.

Når du ser film, tv-udsendelser eller musikvideoer i appen Videoer på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du slå lydbeskrivelser til. Du kan også slå lydbeskrivelser til som standard.

Slå lydbeskrivelser til.

Hvis der er lydbeskrivelser i den video, du ser, kan du finde dem i menuen Lyd og undertekster:

1. Mens du ser en video, kan du trykke på skærmen for at se betjeningspanelet.
  2. Tryk på taleboblen  for at åbne menuen Lyd og undertekster.
  3. Vælg den lydbeskrivelsesindstilling, du vil bruge.

Angiv lydpræferencer

Hvis du vil have, at der skal være lydbeskrivelser på videoer som standard:

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Rul ned til afsnittet Medier, og tryk på Lydbeskrivelser.
  3. Slå Foretræk lydbeskrivelser til.

Yderligere oplysninger

Ikke alle videoer indeholder spor med lydbeskrivelser. Se dokumentationen til videoen for at finde ud af, om disse funktioner understøttes.

Nogle websteder og apps fra andre producenter indeholder tilpassede muligheder for lydindstillinger til videoer. Hvis der ikke vises lydindstillinger ved visning af en video fra et websted, skal du se i dokumentationen eller kontakte udbyderen af webstedet eller udvikleren af appen for at få yderligere oplysninger.

Du kan også slå lydbeskrivelser til på andre enheder ved hjælp af følgende fremgangsmåde:

Læs, hvordan du finder indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store.