Sådan slår du lydbeskrivelser til på din iPhone, iPad eller iPod touch

På iPhone, iPad og iPod touch kan du slå lydbeskrivelser til for at få scener i videoer beskrevet.

Du kan slå lydbeskrivelser til, mens du ser film, tv-udsendelser eller musikvideoer i Apple TV-appen* eller på din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan også slå lydbeskrivelser til som standard.

Slå lydbeskrivelser til

Hvis den video, du ser, indeholder lydbeskrivelser:

1. Tryk på skærmen, mens du ser en video, for at få vist betjeningspanelet.
  2. Tryk på knappen Medievalg  for at åbne menuen Lyd og undertekster.
  3. Vælg det lydbeskrivelsesspor, som du gerne vil bruge.

Brug lydbeskrivelser som standard

1. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed.
  2. Tryk på Lydbeskrivelser.
  3. Slå Lydbeskrivelser til.

Læs mere

* Apple TV-appen er ikke tilgængelig i alle lande eller områder. Find ud af, hvor den er tilgængelig.