Hvis der vises en fejlmeddelelse fra "Windows Installer-pakken", når du prøver at geninstallere eller fjerne Apple-software

Brug Kontrolpanel i Windows til at reparere softwaren og løse problemet. Derefter skal du fjerne eller geninstallere Apple-softwaren.

Når du prøver at geninstallere iTunes, iCloud til Windows eller relateret Apple-software på din pc, vises der muligvis en fejlmeddelelse fra Windows Installer-pakken. Hvis du tidligere har installeret og derefter fjernet iTunes, iCloud til Windows eller relateret Apple-software på din computer, er visse dele af programmerne muligvis ikke blevet fjernet korrekt.

Denne fejlmeddelelse vises muligvis også, første gang du prøver at fjerne softwaren.

Hvis du vil løse problemet, skal du reparere softwaren og derefter fjerne den. Derefter kan du geninstallere den.

Reparer softwaren

1. Åbn "Fjern et program" fra Kontrolpanel i Windows (Windows 10-trin).
  2. Vælg det program, som du prøver at fjerne, og vælg derefter Reparer. Følg vejledningen for at fuldføre reparationsprocessen.
  3. Prøv at fjerne programmet.
  4. Gentag trin 2-4 for hvert program, som du vil geninstallere eller fjerne.
  5. Når du har fjernet al Apple-software, kan du geninstallere iTunes eller iCloud til Windows.

Få mere hjælp

Hvis fejlmeddelelsen stadig vises, kan du prøve at bruge Microsofts hjælpeprogram til installation og fjernelse af programmer.

1. Sørg for, at du har installeret de seneste Windows-opdateringer.
  2. Besøg webstedet med Microsofts hjælpeprogram til installation og fjernelse af programmer.
  3. Klik på Download, og klik derefter på Åbn. Hvis værktøjet ikke åbnes automatisk, eller hvis du klikker på Gem i stedet for Åbn, kan du åbne værktøjet fra din downloadmappe. Hjælpeprogrammets navn starter med MicrosoftProgram_Install_and_Uninstall.
  4. Klik på Næste på den første skærm i hjælpeprogrammet.
  5. Vælg Fjern, hvis du bliver spurgt, om du har problemer med at installere eller fjerne et program.
  6. Vælg det program, som du gerne vil fjerne, og klik derefter på Næste.
  7. Når du bliver spurgt, om du vil "Fjern program og ryd op?", skal du vælge "Ja, prøv at fjerne programmet."
    Hjælpeprogrammet prøver at fjerne programmet. Processen kan tage fem minutter eller mere afhængigt af størrelsen på den softwarepakke, som hjælpeprogrammet prøver at fjerne, og computerens hastighed. Hvis det lykkes at fjerne softwaren, vises meddelelsen "Fejlfinding udført".
  8. Luk hjælpeprogrammet.
  9. Gentag trin 2-8 for hvert program, som du ikke kan fjerne.
  10. Når du har fjernet al Apple-software, kan du geninstallere iTunes eller iCloud til Windows.

Hvis du stadig ikke kan løse problemet, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.