Hvis Time Machine ikke vises korrekt på en Mac-skærm

Time Machine vises muligvis ikke korrekt, hvis du bruger mere end én skærm med Mac-computeren.

Når du åbner Time Machine på en Mac-computer, der bruger mere end én skærm, kan du opleve, at brugergrænsefladen i Time Machine er forvrænget, ikke svarer eller vises i en forkert opløsning på en af skærmene.

Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik på Mission Control. Fjern markeringen af "Skærme har separate områder". Du skal muligvis logge den nuværende bruger af og derefter logge på igen efter at have foretaget denne ændring.

Funktionen Split View i OS X El Capitan fungerer kun, når indstillingen "Skærme har separate områder" er aktiveret.