Undgå, at dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) betjenes af ældre Apple-fjernbetjeninger

Læs mere om, hvordan du indstiller din Apple-fjernbetjening (aluminium eller hvid), så den kun betjener de ønskede enheder.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Sådan undgår du, at dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) betjenes af ældre fjernbetjeninger

Din Apple-fjernbetjening (aluminium eller hvid) kan muligvis fjernbetjene alle enheder, hvis den også bruges til at fjernbetjene et ældre Apple TV eller en Mac, der står i samme rum som dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation).

Følg disse trin, hvis din Apple-fjernbetjening (aluminium eller hvid) ikke skal kunne bruges med dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation):

1. Ret din Apple-fjernbetjening (aluminum eller hvid) mod dit Apple TV (2. eller 3. generation) eller din Mac.
  2. Tryk på Menu og Venstre, og hold begge knapper nede i seks sekunder.
  3. Tag stikket ud af dit Apple TV (2. eller 3. generation) eller din Mac, så du ikke deaktiverer fjernbetjeningen for disse enheder.
  4. Ret din Apple-fjernbetjening (aluminum eller hvid) mod dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation).
  5. Tryk på Menu og Højre, og hold begge knapper nede i seks sekunder.
  6. Tryk på Menu og Vælg, og hold begge knapper nede, indtil indikatoren på dit Apple TV blinker.
  7. Prøv at bruge fjernbetjeningen til at betjene dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). Hvis du kan fjernbetjene dit Apple TV, skal du gentage trin 5 og 6.
  8. Sæt stikket i dine andre enheder igen, og kontroller, at de virker. Fjernbetjeningen kan nu ikke længere fjernbetjene dit Apple TV.

Når du bruger fjernbetjeningen til andre enheder, blinker indikatoren på dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) stadig, selvom du har deaktiveret fjernbetjeningen.

Sådan betjener du dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) med den ældre fjernbetjening igen

Hvis du vil bruge din Apple-fjernbetjening (aluminium eller hvid) med dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) igen, skal den indstilles:

1. Tag stikket ud af et eventuelt Apple TV (2. eller 3. generation) eller en Mac i nærheden, så du ikke deaktiverer fjernbetjeningen for disse enheder.
  2. Ret din Apple-fjernbetjening (aluminum eller hvid) mod dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation).
  3. Tryk på Menu og Venstre, og hold begge knapper nede i seks sekunder.
  4. Prøv at bruge fjernbetjeningen til at betjene dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). Hvis du ikke kan fjernbetjene det, skal du gentage trin 3.
  5. Sæt stikket i de andre enheder igen, og kontroller, at de virker med fjernbetjeningen.