Uddannelse af forretninger til at bruge Apple Pay

Fortæl dit team, hvorfor du er begejstret for, at Apple Pay er muligt for jeres kunder.

Bliv parat til at uddanne dine medarbejdere

Hver medarbejder i butikken skal vide, at butikken accepterer Apple Pay, eller de skal kende den dato, hvor det bliver muligt. Brug punkterne nedenfor til at hjælpe dine medarbejdere med at forstå Apple Pay, og hvordan det skal bruges i jeres butik.

Om din butik

Sørg for, at dine medarbejdere ved, hvor kunderne vil bruge Apple Pay inden for jeres specifikke betalingsproces og på salgsstedet:

• Beskriv, hvordan Apple Pay skal bruges med jeres betalingsterminaler, herunder hvor kunden skal placere sin iPhone eller sit Apple Watch.
  • Vis, hvilke knapper eller vigtige kommandoer medarbejderne skal bruge til at behandle en Apple Pay-transaktion.
  • Vis, hvilken knap kunden muligvis skal trykke på på betalingsterminalen. En kunde skal måske starte med at vælge debet eller kredit på terminalen og derefter holde sin iPhone hen til læseren.
  • Beskriv transaktionsgangen og det sted, hvor Apple Pay kommer ind i billedet. Hvis transaktionens samlede beløb skal beregnes, før der kan bruges Apple Pay, skal medarbejderne vide, hvornår de skal bede kunden om at starte betalingen med Apple Pay.
  • Hvis I har integreret jeres point- eller butikskort i Apple Pay, skal du beskrive kundeforløbet for jeres butik og processen. Sørg for, at medarbejderne kan hjælpe kunderne med at modtage og indløse point med deres pointkort.
  • Hvis jeres butik kræver underskrift for transaktioner over et bestemt beløb, skal du huske at fortælle det. Som udgangspunkt understøtter Apple Pay transaktioner af ethvert beløb.
  • Vis, at transaktioner med debetkort muligvis stadig kræver, at kunden indtaster en pinkode.
  • Fortæl, hvordan der foretages returneringer med Apple Pay.
  • Fortæl om jeres interne eskaleringssti for at hjælpe medarbejderne med at adressere eventuelle problemer, som kunderne kan opleve, når de bruger Apple Pay på salgsstedet.

Om Apple Pay

Hjælp medarbejderne med at få mere viden om Apple Pay med denne rundvisning. Nedenfor er nogle andre måder, der kan hjælpe medarbejderne med at forstå Apple Pay:

• Brug billeder eller video af Apple Pay-transaktioner i dine butikker for at gøre uddannelsesmaterialet nemmere at forstå.
  • Læs mere om, hvordan kunderne bruger Apple Pay i andre butikker rundt om i verden. Eller se, hvordan kunderne bruger Apple Pay i butikker i Japan eller Kina.
  • Hent indstillingsvejledningen til Apple Pay til iPhone eller Apple Watch, eller opret en kort video for at demonstrere en hurtig og nem kundeoplevelse.
  • Indstil og brug Apple Pay på din egen enhed, og få medarbejderne til at indstille det på deres.
  • Udarbejd et manuskript, der hjælper medarbejderne med at forudse mulige kundespørgsmål og samtaler.

Bedste fremgangsmåde

Placer Apple Pay-mærket på et fremtrædende sted ved salgsstedet og på skærmen på jeres betalingsterminal, så kunderne kan se, at de kan bruge Apple Pay i jeres butik.

Læs mere om, hvordan du henter Apple Pay-mærkater.

Brug af butikskort og pointkort

Apple Pay understøtter butikskort og pointkort, så kunderne får en nem, sikker og privat betalingsmetode, der indeholder alle fordelene ved jeres butikskort eller pointprogram. Du kan få flere oplysninger om, hvordan I kan tilbyde butiks- eller pointkort med Apple Pay, ved at kontakte forretningens supportafdeling.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at bruge pointkort med Apple Pay i Japan.

Hvis din butik tilbyder et butiks- eller pointkort med Apple Pay, skal du overveje disse punkter:

Butikskort

• Kunderne spørger muligvis medarbejderne, hvordan de føjer jeres butikskort til Apple Pay. Fortæl, at et butikskort føjes til Apple Pay på samme måde som ethvert andet betalingskort.
  • Din butik understøtter muligvis returnering uden kvittering, når enheden holdes tæt på læseren. Sørg for, at dine medarbejdere ved, hvordan butikskort kan bruges i forbindelse med returneringer.
  • Hvis jeres butikskort tilbyder point, særlig finansiering eller andre fordele, skal du kontrollere, at disse fordele kan bruges med Apple Pay.  Sørg for, at medarbejderne kender de tilgængelige fordele.

Pointkort

• Kunderne spørger muligvis medarbejderne, hvordan de føjer jeres pointkort til Apple Pay. Fortæl, at den mest almindelige metode er at føje pointkort til Wallet via jeres app, hvorefter de skal trykke på knappen for at føje kort til Apple Wallet.
  • Sørg for, at dine medarbejdere ved, hvordan en transaktion behandles, første gang kunden bruger et pointkort til at optjene eller indløse pointfordele og derefter betale med Apple Pay.

Læs mere om pointkort.