Om opdateringen OS X El Capitan v10.11.4

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.4 anbefales til alle OS X El Capitan-brugere.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.4 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Tilføjer muligheden for at beskytte noter, der indeholder personlige oplysninger, med en adgangskode i Notes
  • Tilføjer muligheden for at sortere noter alfabetisk, efter oprettelsesdato eller efter ændringsdato i Notes
  • Tilføjer muligheden for at importere Evernote-arkiver i Notes
  • Tilføjer understøttelse af deling af Live Photos mellem iOS og OS X via AirDrop og Beskeder
  • Adresserer et problem, der kunne forårsage, at RAW-billeder åbnede langsomt i Fotos
  • Tilføjer muligheden for at arkivere PDF-dokumenter i iCloud i iBooks, så de bliver tilgængelige på tværs af alle dine enheder
  • Løser et problem, der forhindrede henvisninger til Twitter t.co i at blive åbnet i Safari
  • Forhindrer JavaScript-dialoger fra at blokere adgang til andre websider i Safari
  • Løser et problem, der forhindrede postkassen VIP i at fungere sammen med Gmail-konti
  • Løser et problem, der fik USB-lydenheder til at afbryde forbindelsen
  • Forbedrer Apple USB-C Multiport-mellemstikkenes kompatibilitet og pålidelighed

Virksomhedsindhold:

• Løser et problem, der kunne medføre, at der blev vist en sort skærm, efter at man var logget på som root-bruger
  • Løser et problem, der forhindrede brugen af skærmdeling til at fjernklikke på knappen Tillad eller knappen Tillad altid i Hovednøglering
  • Løser et problem, der forhindrede Overførselsassistent i at åbne, når automatisk login var blevet slået fra ved hjælp af en konfigurationsbeskrivelse
  • Løser et problem, der forhindrede Mail i at vise dato og klokkeslæt for visse Microsoft Exchange-kalenderbegivenheder
  • Giver kompatibilitet med Cisco AnyConnect VPN-klienten
  • Forbedrer pålideligheden ved oprettelse af forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

Brug Mac App Store til at installere opdateringen. Det er en god ide at sikkerhedskopiere din Mac, inden du installerer opdateringen. Nogle opdateringer kan først hentes, når andre opdateringer er blevet installeret. Du skal installere alle opdateringer og lade installeringen køre færdig uden at afbryde den. Du kan også hente denne opdatering på Apples overførselswebsted. Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.