Om opdateringen OS X El Capitan v10.11.4

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.4 anbefales til alle computere med OS X El Capitan.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.4 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Tilføjer muligheden for adgangskodebeskyttede noter med personlige oplysninger i Noter
  • Tilføjer muligheden for at sortere noter alfabetisk, ud fra oprettelsesdato eller ud fra ændringsdato i Noter
  • Tilføjer muligheden for at importere Evernote-arkiver til Noter
  • Tilføjer understøttelse af deling af Live Photos mellem iOS og OS X via AirDrop og Beskeder
  • Løser problemet med, at RAW-billeder åbner langsomt i Fotos
  • Tilføjer muligheden i iBooks for at gemme PDF-filer i iCloud, så de er tilgængelige på alle dine enheder
  • Løser problemet med, at t.co-links fra Twitter ikke indlæses i Safari
  • Forhindrer JavaScript-dialoger fra at blokere adgangen til andre websider i Safari
  • Løser problemet med, at postkasser for VIP'er ikke fungerer med Gmail-konti
  • Løser problemet med, at der ikke kan oprettes forbindelse til USB-lydenheder
  • Forbedrer kompatibiliteten og pålideligheden af Apple USB-C Multiport Adapter

Virksomhedsindhold:

• Løser problemet med, at der kunne forekomme en sort skærm, når root-brugeren logger ind
  • Løser problemet med, at der ikke kan fjernklikkes på knappen Tillad eller Tillad altid i Hovednøglering under skærmdeling
  • Løser problemet med, at Overførselsassistent ikke kan åbne, når automatisk login er slået fra i en konfigurationsbeskrivelse
  • Løser problemet med, at Mail ikke viser dato og tid for visse kalenderbegivenheder i Microsoft Exchange
  • Giver kompatibilitet med Cisco AnyConnect VPN Client
  • Forbedrer pålideligheden af forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres din Mac

Brug Mac App Store til at installere opdateringen. Det er en god ide at sikkerhedskopiere din Mac, inden du installerer opdateringen. Nogle opdateringer kan først hentes, når andre opdateringer er blevet installeret. Du skal installere alle opdateringer og lade installeringen køre færdig uden at afbryde den. Du kan også hente denne opdatering på Apples overførselswebsted. Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.