Hvis Fotos til OS X stopper med at svare, når du opretter et kort

Der kommer jævnligt nye og opdaterede korttemaer i Fotos. Hvis du forsøger at bruge et nyt tema, før det er hentet fuldstændigt, kan Fotos stoppe med at svare.

Når du opretter et kort i Fotos, skal du vælge et tema til kortet. Hvis du vælger et nyligt tilføjet tema, inden temaet er hentet fuldstændigt, kan Fotos stoppe med at svare.

Du kan undgå dette problem ved at sørge for, at forhåndsvisninger af nye temaer er hentet fuldstændigt, inden du bruger dem. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Hvis Fotos ikke svarer, skal du trykke på Kommando-Alternativ-Escape. Så vises vinduet Gennemtving lukning af programmer. Vælg Fotos, klik på Gennemtving lukning, og klik derefter igen på Gennemtving lukning for at bekræfte.
  2. Installer eventuelle softwareopdateringer, der er tilgængelige til din Mac.
  3. Genstart Mac-computeren.
  4. Åbn Fotos.
  5. Vælg de fotos, du vil bruge i dit kort, klik på plussymbolet  øverst i vinduet Fotos, og vælg Kort.
  6. Vælg et format til kortet.
  7. Skærmen Vælg korttema vises. Et drejende aktivitetssymbol  øverst i vinduet Fotos indikerer, at de nye temaer hentes. Vent, til symbolet forsvinder, og alle temaer dermed er hentet, før du vælger et korttema.