Oplad dit Apple Watch med den magnetiske opladerdock til Apple Watch

Læs mere om, hvordan du bruger den magnetiske opladerdock til Apple Watch.

Oplad dit Apple Watch

1. Slut den magnetiske opladerdock til Apple Watch til en Apple USB-strømforsyning.
  2. Slut derefter strømforsyningen til en stikkontakt.
  3. Placer bagsiden af dit Apple Watch på opladeren. Opladerens magneter skubber dit Apple Watch på plads, og der vises et grønt lyn på urskiven.
  4. Vent, indtil Apple Watch begynder at lade op.

Du kan oplade dit Apple Watch i flad position med remmen åben, eller når uret ligger på siden. Når uret er tilsluttet docken liggende på siden, skifter det automatisk til Vækkeur, så du også kan bruge vækkeursfunktionen.

Læs mere om Apple Watch, batteriet og opladning

Få hjælp

Hvis dit Apple Watch Series 4 med en urkasse på 44 mm ikke oplader, skal du kontrollere at dit ur sidder korrekt i opladeren. Du kan også prøve at hælde pucken en smule tilbage for at opnå en bedre kontakt.

Læs, hvad du skal gøre , hvis dit Apple Watch ikke oplader.