XAVC-S-medier fra et Sony-kamera vises som tomme i iMovie til Mac

Hvis XAVC-S-optagelser er tomme eller afspilles med sort skærm i iMovie, skal du kontrollere, om iMovie er opdateret. Derefter skal du importere dine klip fra kameraet igen.

I iMovie til Mac vises importerede videoer fra Sony-kameraer muligvis som almindelige miniaturebilleder, eller også afspilles de med sort skærm uden lyd. Dette kan ske, når videoer er optaget ved 100 bps eller 120 bps (billeder pr. sek.). Hvis du vil bruge denne type video, skal du kontrollere, om der er opdateringer til iMovie og derefter importere de samme klip fra kameraet igen som en del af en ny begivenhed.

Sådan kontrollerer du, om der er opdateringer til iMovie

Følg disse trin for at sikre dig, at du bruger iMovie 10.1 eller en nyere version.

1. Åbn iMovie.
  2. Vælg iMovie > Om iMovie for at se, hvilken version af iMovie, du har.

Hvis du bruger en ældre version af iMovie 10, skal du opdatere den i vinduet Opdateringer i Mac App Store.

Sådan importerer du optagelser igen

Hvis du bruger iMovie 10.1 eller en nyere version, kan du importere videoer, som er optaget ved 100 bps eller 120 bps igen, så de afspilles korrekt.

1. Slut enheden til din Mac.
  2. Klik på knappen Importer i værktøjslinjen for at åbne vinduet til import. Hvis knappen Importer ikke vises, skal du klikke på knappen Medier i værktøjslinjen og derefter klikke på knappen Importer.
  3. Vælg Importer til: Ny begivenhed.
  4. Skriv et navn på den nye begivenhed, og klik derefter på OK.
  5. Kommando-klik på hvert klip, som du vil importere. Klik derefter på Importer valgte, eller klik på Importer alt.

Vinduet Importer lukker, og dine klip vises i begivenheden. De optagelser, du har importeret igen, burde nu blive afspillet uden tomme eller sorte billeder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.