Om opdateringen OS X El Capitan v10.11.2

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.2 anbefales til alle OS X El Capitan-brugere.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.2 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

I denne opdatering:

• Forbedret Wi-Fi-stabilitet
  • Forbedrer stabiliteten i Handoff og AirDrop
  • Løser et problem, der kan få Bluetooth-enheder til at afbryde forbindelsen
  • Løser et problem, der forhindrede Mail i at slette meddelelser på en Exchange-offlinekonto
  • Løser et problem, der forhindrede import af fotos fra en iPhone til en Mac-computer ved hjælp af et USB-kabel
  • Forbedrer iCloud-fotodeling for Live Photos
  • Løser et problem, der kan forhindre, at Mail fuldfører opgraderingen
  • Løser et problem, der kan forhindre logon til FaceTime og Beskeder

Virksomhedsindhold:

• Løser et problem, hvor geninstallering af en konfigurationsbeskrivelse, der indeholder certifikatdata, medfører, at certifikaterne fjernes i stedet for at blive opdateret
  • Løser et problem, der medførte åbning af flere godkendelsesvinduer i Safari, når der blev brugt NTLM-godkendelse
  • Tillader forskudt aktivering, når kommandoen fdesetup bruges til at aktivere FileVault med mobilkonti

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

Brug Mac App Store til at installere opdateringen. Det er en god ide at sikkerhedskopiere din Mac, inden du installerer opdateringen.

Nogle opdateringer kan først hentes, når andre opdateringer er blevet installeret. Du skal installere alle opdateringer og lade installeringen køre færdig uden at afbryde den. Du kan også hente denne opdatering på Apples overførselswebsted. Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.