Gendannelse af tidligere versioner af iWork-dokumenter

Hvis du har slået iCloud Drive til for Pages, Numbers og Keynote, arkiveres der løbende versioner af dine dokumenter på tværs af alle enheder, mens du arbejder på dem. Brug disse trin til at hente en tidligere version af et Pages-, Numbers- eller Keynote-dokument.

Sørg for, at du har slået iCloud Drive til for Pages, Numbers og Keynote:

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud, og slå iCloud Drive til. Sørg for, at Pages, Numbers og Keynote er slået til.
  • På din Mac: Gå til  > Systemindstillinger > iCloud, og klik på Indstillinger ved siden af iCloud Drive. Sørg for, at der er flueben ved Pages, Numbers og Keynote, og klik på OK.

Hvis du ikke har slået iCloud Drive til, kan du stadig se tidligere versioner af et dokument på din Mac, men du kan kun se de ændringer, der er foretaget på din Mac.

Sådan gendanner du et dokument på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Gennemse i dokumentadministration, og tryk derefter på iCloud Drive i menuen Gennemse.
  2. Tryk på Vælg, og tryk på det dokument, du vil gendanne. Der vises et flueben ved det.
  3. På iPhone og iPod touch: Tryk på . På iPad: Tryk på Versioner.
  4. Vælg den version af dokumentet, som du vil have vist.
  5. Tryk på Eksempel for at få vist et eksempel af versionen. Du kan søge efter tekst og kopiere tekst og objekter i en version i eksempelvisningen, men du kan ikke redigere i den.
  6. Tryk på Gendan, hvis du vil gendanne dokumentet til denne version.
    Hvis du ikke vil gendanne den pågældende version, men arkivere den som en separat kopi, skal du trykke på Arkiver en kopi.
    Hvis du vil vende tilbage til den aktuelle version, skal du trykke på Luk.

Dokumentet erstattes af den valgte version. Du kan fortryde ændringerne eller gendanne til en anden version af dokumentet ved at gentage trinnene.

Sådan gendanner du et dokument på din Mac

1. Åbn det arkiv, du vil gendanne.
  2. Klik på Arkiv > Tilbage til > Gennemse alle versioner.
  3. Brug pilene i højre side til at rulle gennem tidligere versioner af dokumentet. På tidslinjen i højre side af skærmen kan du se, hvornår versionen blev oprettet. Klik på en version, og rul for at gennemse dokumentet.
  4. Gør ét af følgende:
    • Klik på Gendan, hvis du vil gendanne dokumentet til denne version.
    • Hvis du ikke vil gendanne den pågældende version, men arkivere den som en separat kopi, skal du holde Alternativtasten nede på tastaturet og klikke på Gendan en kopi. Appen åbner en kopi af versionen i et nyt vindue.
    • Hvis du vil vende tilbage til den aktuelle version, skal du klikke på OK.

Dokumentet erstattes af den valgte version. Du kan fortryde ændringerne eller gendanne til en anden version af dokumentet ved at gentage trinnene.

Sådan gendanner du et dokument i iWork til iCloud

Hvis du vil arbejde med en tidligere version af et dokument på iCloud.com, skal du bruge disse trin fra en webbrowser på din Mac eller pc.

1. Log på iCloud.com.
  2. Klik på symbolet for Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Åbn dokumentet.
  4. Klik på , og vælg derefter Gennemse alle versioner.
  5. Hvis du vil se en tidligere version, skal du vælge den pågældende version af dokumentet og klikke på Eksempel. iCloud åbner en ny fane i browseren eller et nyt vindue med en eksempelvisning af det valgte dokument.
  6. Klik på Gendan, hvis du vil gendanne dokumentet til denne version.
    Hvis du ikke vil gendanne den pågældende version, men arkivere den som en separat kopi, skal du åbne eksemplet og vælge  > Download en kopi.
    Luk fanen eller vinduet, hvis du ikke vil bruge den pågældende version.

Dokumentet erstattes af den valgte version. Du kan fortryde ændringerne eller gendanne til en anden version af dokumentet ved at gentage trinnene.

Læs mere

Hvis dokumentet er delt med andre, kan alle med redigeringstilladelse kopiere og gendanne de versioner, der blev oprettet, efter dokumentet blev delt.

Hvis du føjer en adgangskode til et dokument eller ændrer en eksisterende adgangskode, gælder den kun for den pågældende version af dokumentet og efterfølgende versioner.

Hvis dokumentet er delt, og du vil forhindre andre i at gendanne en ubeskyttet version af dokumentet eller en version med en ældre adgangskode, skal du ophæve delingen af dokumentet, tilføje en entydig adgangskode og dele dokumentet igen.

Hvis du fjerner et dokument fra dets tilhørende appmappe (hvis du f.eks. flytter det til det øverste niveau i mappen iCloud Drive), kan du muligvis ikke gendanne en tidligere version. Hvis du flytter et dokument, kan det også medføre, at andre ikke længere kan åbne eller redigere dokumentet, hvis du deler det fra iCloud.