Projekt oprettet i iPhoto indeholder tomme rammer i Fotos til OS X

Med iPhoto kan du bruge stillbilleder fra videoer i projekter som kalendere, bøger og kort. Hvis du flytter dit iPhoto-bibliotek til Fotos til OS X, vises videobillederne som tomme rammer i projekterne.

Kontroller først, om rammerne er tomme pga. videobilleder

Brug denne fremgangsmåde til at finde ud af, om en ramme i et projekt er tom, fordi den indeholder et videobillede i iPhoto:

1. Åbn iPhoto. Hvis du åbner iPhoto for første gang, siden du flyttede biblioteket til Fotos, vises denne meddelelse: Klik på Åbn iPhoto.
    Meddelelse i Fotos
  2. Åbn projektet.
  3. Vælg den ramme, som skulle indeholde det pågældende billede fra projektet i Fotos.
  4. Klik på knappen Indstillinger i nederste højre hjørne af iPhoto.
  5. Klik på Rediger foto i det vindue, der vises. Hvis billedet er fra en video, vises denne meddelelse:
    Meddelelse i iPhoto

Færdiggør projektet, og afsend en ordre

Du kan færdiggøre projektet og afsende en ordre ved at bruge en af følgende muligheder:

• Brug iPhoto til at bestille aftryk af projektet – også videobillederne.
  • Udskift de tomme rammer med andre billeder i Fotos, og bestil så aftrykkene i appen.