Hvis der mangler e-mails eller postkasser i Mail efter opgradering til El Capitan

Hvis du mangler e-mails eller postkasser efter at have opgraderet til OS X El Capitan v10.11, skal du installere de nyeste softwareopdateringer til OS X.

Brug Mac App Store til at opdatere til OS X El Capitan v10.11.3 eller en nyere version – åbn derefter Mail, og vent på, at dit e-mailbibliotek opgraderes. Det kan tage lang tid at opgradere store e-mailbiblioteker, og statuslinjen bevæger sig derfor meget langsomt.

Hvis du stadig mangler nogle af beskederne eller postkasserne, skal du kontrollere listen over postkasser i venstre side af vinduet Mail. Hvis en af postkasserne hedder noget med "Genoprettede beskeder", kan du muligvis finde de manglende beskeder i denne postkasse. Du kan trække beskederne til en anden postkasse.