Download appen Apple Music, hvis Google Play ikke er tilgængelig i dit land, område eller på din enhed

Læs mere om, hvordan du downloader Apple Music på Android, hvis du ikke kan få adgang til Google Play. Du skal muligvis justere sikkerhedsindstillingerne for at fuldføre installationen.

Download appen Apple Music til Android

Hvis Apple Music er tilgængelig i dit land eller område, men Google Play ikke er tilgængelig, kan du downloade appen Apple Music fra Apples websted.

Hvis du befinder dig på det kinesiske fastland, kan du downloade appen Apple Music her:

Installer appen Apple Music

1. Skub ned fra toppen af telefonens startskærm for at åbne notifikationscenteret.

2. Tryk på applemusic.apk. Hvis du ser meddelelsen "Installering blokeret", skal du trykke på Indstillinger og derefter markere feltet ud for "Ukendte kilder".

3. Marker feltet ud for "Tillad kun denne installation" på bekræftelsesskærmen. Du skal fuldføre denne proces, næste gang du opdaterer appen Apple Music.

4. Tryk på OK for at fortsætte installationen.

5. Tryk på Installer.

6. Vent på, at installationen fuldføres, og åbn derefter appen Apple Music.

Læs mere om, hvordan du tilmelder dig Apple Music på din Android-enhed.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.