Manglende specielle advarselslyde efter opgradering til El Capitan

Det kan være nødvendigt at lægge dine specielle advarselslyde til Mail, Kalender og andre programmer i en anden mappe, hvis du vil fortsætte med at bruge dem.

Hvis du har opgraderet til OS X El Capitan, og et program ikke længere kan finde dine specielle advarselslyde, skal du lægge dem i mappen Sounds i mappen Bibliotek. I El Capitan kan en af følgende biblioteksmapper bruges:

• Mappen Bibliotek på startdiskens øverste niveau.
  • Mappen Bibliotek i hjemmemappen. Hold Alternativtasten nede, og vælg Gå > Bibliotek på Finder-menulinjen for at komme til mappen.

Hvis der ikke er en mappe med navnet Sounds i mappen Bibliotek, kan du oprette en ved at vælge Ny mappe på menuen Arkiv. Stav "Sounds" med stort S. Du kan blive bedt om at indtaste administratoradgangskoden, hvis du opretter mappen eller flytter lyde til den.

Genstart computeren, når du er færdig, og åbn derefter programmet, og vælg den specielle advarselslyd igen. Hvis programmet fortsat ikke kan finde lydene, skal du kontrollere, om lydene er i det rigtige format til det pågældende program. Eksempelvis understøtter Kalender kun AIFF-arkiver.