Opdateringen OS X El Capitan v10.11.1

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.1 anbefales til alle computere med OS X El Capitan.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.1 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering sikrer følgende:

• Forbedrer installeringsprogrammets stabilitet ved opgradering til OS X El Capitan.
  • Forbedrer kompatibiliteten med Microsoft Office 2016.
  • Løser et problem med, at der mangler oplysninger om den udgående server i Mail.
  • Løser et problem med, at nogle beskeder og postkasser ikke blev vist i Mail.
  • Løser et problem, der forhindrer nogle typer Audio Unit-tilbehør i at fungere korrekt.
  • Forbedrer VoiceOver-stabiliteten.
  • Indeholder 150 nye emoji-tegn med fuld understøttelse af Unicode 7.0 og 8.0.
  • Løser et problem, der medførte, at JPEG-billeder blev vist som en grå eller grøn kasse i Eksempelvisning.

Yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

Inden opdatering er det en god idé at sikkerhedskopiere Mac-computeren. Brug derefter Mac App Store til at installere opdateringen.

Nogle opdateringer kan først hentes, når andre opdateringer er blevet installeret. Installer alle opdateringer, og lad installeringen køre færdig uden at blive afbrudt. Du kan også hente denne opdatering på Apples overførselswebsted. Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.