Opdateringen OS X El Capitan v10.11.3

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.3 anbefales til alle computere med OS X El Capitan.

Opdateringen OS X El Capitan v10.11.3 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering sikrer følgende:

• Løser et problem, der kan forhindre nogle Mac-computere i at afbryde vågeblus, når de er tilsluttet visse 4K-skærme.

Virksomhedsindhold:

• Kvitteringer for .pkg-arkiver fra andre producenter, der blev opbevaret i /var/db/receipts, bevares nu ved opgradering fra OS X Yosemite.

Du kan finde flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering i artiklen om Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sådan opdateres Mac-computeren

Brug Mac App Store til at installere opdateringen. Det er en god ide at sikkerhedskopiere din Mac, inden du installerer opdateringen.

Nogle opdateringer kan først hentes, når andre opdateringer er blevet installeret. Du skal installere alle opdateringer og lade installeringen køre færdig uden at afbryde den. Du kan også hente denne opdatering på Apples overførselswebsted. Hvis du har installeret OS X-ændringer fra en anden producent eller har ændret OS X på en anden måde, kan der forekomme uforudsigelige resultater.