Jeg kan ikke bruge Fotos-biblioteket i andre programmer

Der vises muligvis en fejlmeddelelse om, at Fotos-biblioteket endnu ikke er tilgængeligt, når du prøver at åbne det i et andet OS X-program. Her kan du se, hvordan problemet løses.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Du kan gøre billeder i Fotos-biblioteket tilgængelige i andre programmer med denne fremgangsmåde:

1. Sørg for, at Fotos-biblioteket er angivet som systemfotobibliotek.
  2. Kontroller, om Fotos-biblioteket vises som normalt, når du åbner Fotos. Hvis det ikke er tilfældet, skal du reparere biblioteket.
  3. Når du kan åbne Fotos-biblioteket i Fotos, skal programmet være åbent natten over. Oplysningerne i Fotos-biblioteket opdateres i baggrunden, når programmet er åbent. Når denne proces er færdig, har du normalt adgang til dine fotos i andre OS X-programmer som iTunes.