Ændring af navn på Bluetooth-tilbehør

Bluetooth-tilbehør har et standardnavn, der vises under Bluetooth-indstillingerne på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Læs mere om, hvordan du giver hver enhed et navn, som du kan genkende.

Sådan omdøbes Bluetooth-tilbehør på din iPhone, iPad, and iPod touch

1. Kontroller, at dit Bluetooth-tilbehør er tændt, og at der er oprettet trådløs forbindelse.
  2. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Bluetooth.
  3. Tryk på infoknappen ved siden af det Bluetooth-tilbehør, der skal omdøbes, og tryk derefter på Navn.
    Ikke alt Bluetooth-tilbehør kan omdøbes.
    Indstillinger for Bluetooth-enhed på iPhone
  4. Skriv et nyt navn, tryk på OK på tastaturet, og tryk derefter på tilbageknappen.

Tilbehørets nye navn vises nu under indstillingerne i Bluetooth på din iPhone, iPad og iPod touch. Læs mere om, hvordan du omdøber AirPods.

Sådan omdøbes Bluetooth-tilbehør på din Mac

1. Gå til Apple-menuen (), vælg Systemindstillinger, og klik derefter på Bluetooth.
  2. Ctrl-klik på tilbehøret, og klik derefter på Omdøb i genvejsmenuen. Hvis du ikke får vist Omdøb, skal du kontrollere, at du har tændt for Bluetooth-tilbehøret, klikke på Tilslut og derefter forsøge igen.                  Klik på omdøb på en bluetooth-enhed i vinduet bluetooth under Systemindstillinger
  3. Skriv et nyt navn for tilbehøret, og klik derefter på knappen Omdøb.

Tilbehørets nye navn vises nu i menuen Bluetooth på din Mac og i afsnittet Bluetooth under Systemindstillinger.*

* Hvis du pardanner dit Bluetooth-tilbehør med en anden Mac, nulstilles dit tilbehør muligvis til sit standardnavn.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.