Problemer med opgradering af e-mailbiblioteket i Mail på en Mac

Følg disse trin, hvis Mail i OS X El Capitan ikke kan afslutte processen "Opdaterer bibliotek".

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Når programmet Mail i El Capitan opgraderer e-mailbiblioteket, vises vinduet Mail-opgradering med statuslinjen "Opdaterer bibliotek". Hvis Mail ikke kan gøre opgraderingen færdig, lukkes og genåbnes programmet muligvis, hvorefter det forsøger at opgradere biblioteket igen. Brug nedenstående fremgangsmåde, hvis opgraderingen bliver ved med at køre i ring:

1. Tving Mail til at lukke – f.eks. ved at trykke på Kommando-Alternativ-Esc.
  2. Vælg Gå > Hjem på menulinjen i Finder. Hjemmemappen åbnes.
  3. Vælg Arkiv > Vis Info. Der vises et infovindue om hjemmemappen.
  4. Klik på trekanten ud for afsnittet "Deling & tilladelser" nederst i vinduet, hvis afsnittet ikke er åbent.
  5. Hvis låsen i nederste højre hjørne af vinduet er låst  , skal du klikke på knappen og derefter indtaste administratornavn og -adgangskode.
  6. Klik på handlingsmenuen   i nederste venstre hjørne af vinduet, og vælg "Anvend på underliggende emner". Klik på OK for at bekræfte handlingen.
  7. Åbn programmet Terminal, når statuslinjen øverst i Info-vinduet lukkes. Det ligger i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  8. Indsæt eller indtast denne kommando i Terminal, og tryk på Retur:

diskutil resetUserPermissions / `id -u`
    På et tastatur med amerikansk layout findes tegnet ` lige over tabulatortasten.

9. Slut Terminal, når processen er afsluttet. Det skulle nu være muligt at åbne og bruge Mail.