Hvis Mail på din Mac-computer ikke kan afslutte opgraderingen af dit e-mailbibliotek

Følg disse trin, hvis Mail i OS X El Capitan ikke kan afslutte processen "Opdaterer bibliotek".

Når programmet Mail i El Capitan opgraderer e-mailbiblioteket, vises vinduet Mail-opgradering med statuslinjen "Opdaterer bibliotek". Hvis Mail ikke kan fuldføre opgraderingen, lukkes og genåbnes programmet muligvis, hvorefter det forsøger at opgradere biblioteket igen. Følg disse trin, hvis opgraderingen fortsætter og ikke afsluttes:

1. Tving Mail til at lukke, f.eks. ved at trykke på Kommando-Alternativ-Esc.
  2. Gå til menulinjen i Finder, og vælg Gå > Hjem. Hjemmemappen åbnes.
  3. Vælg Arkiv > Vis Info. Der vises et infovindue om hjemmemappen.
  4. Klik på trekanten ud for afsnittet "Deling & tilladelser" nederst i vinduet, hvis afsnittet ikke er åbent.
  5. Hvis låsen i nederste højre hjørne af vinduet er låst  , skal du klikke på knappen og derefter indtaste administratornavn og -adgangskode.
  6. Klik på menuen Handling   i nederste venstre hjørne af vinduet, og vælg "Anvend på underliggende emner". Klik på OK for at bekræfte handlingen.
  7. Åbn programmet Terminal, når statuslinjen øverst i Info-vinduet lukkes. Terminal ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  8. Indsæt eller indtast denne kommando i Terminal, og tryk derefter på Retur:

diskutil resetUserPermissions / `id -u`
    På et dansk tastatur findes tegnet ` til højre for tasten med spørgsmålstegnet.

9. Luk Terminal, når processen er afsluttet. Det skulle nu være muligt at åbne Mail.