Mulig fejl ved afsendelse af flere fotos til onlinetjenester med Fotos til macOS

Det anbefales at begrænse antallet af fotos, der sendes på én gang, for at undgå fejl ved overførsel til onlinetjenester med Fotos til macOS.

Følgende fejlmeddelelse kan blive vist, hvis du overfører mange billeder til Facebook, Flickr eller en anden onlinetjeneste ved hjælp af Fotos: "Kan ikke publicere til (onlinetjeneste). Indholdet kan ikke sendes, fordi forbindelsen til (onlinetjeneste) blev afbrudt".

Fejlen kan opstå, hvis du forsøger at overføre for mange fotos på én gang. Det anbefales at overføre højst 50 fotos ad gangen for at undgå forbindelsesfejl.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.